Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V PC se spouští u každého obrázku Prezentace

Od: viky® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Nevím, jak popsat, můj problém. Ve starém PC, mám v různých složkách uloženy fotografie, dle potřeby. Nyní jsem zjistila, když nějakou fotografii otevřu / kdekoliv/ a nechám chvilku, spustí se Prezentace, všech obrázků, které ve složce jsou. V notebooku, který má jinou adresu, jsou všechny obrázky normální. Mohu je kdykoliv otevřít, nechat otevřené a nic se nestane. Vyzkoušela jsem - otevřít obrázek- foto obrazovky- v malování - změnila jsem velikost - změnila uložení. Po otevření obrázek má opět Prezentaci, běhají všechny obrázky. Ví někdo, co se v PC stalo? Jak to zastavit? V příloze je obrázek vyfotografovaný, aby bylo vidět, co je tam napsané. Děkuji Viky

V PC se spouští u každého obrázku Prezentace

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

3x

nainstalujte Irfan view a pri instalaci zaskrtnete Oznacit/otevirat vsechny formaty obrazku... a voila :) problem vyresen :) Klavesa F pak prepina mezi roztazenym obrazkem na celou plochu a mezi puvodni velikosti a sipky cykluji slozkou s obrazky ;) slunecnice.cz/...

iz*
hodnocení

0x

V jakém programu obrázky prohlížíte? Zkuste si projít nastavení programu.

hodnocení

Dobrý den "Ivzez". Fotografie mám uložené v Obrázcích ve složkách. Některé obrázky mám V Dokumentech v různých Složkách. Nyní i když otevřu dokument s obrázkem, tak je tam Prezentace. V čem si fotografii prohlížím, nechci se mýlit, Explorer. Upravuji fotografie v Zoner Photo Studio, tam ale foto neprohlížím. Nastavení programu, nic mi to neříká. Hledám něco, kde by bylo nastavení Prezentace, ale nic nemohu najít. Viky

Zajedte myší na libovolný obrázek a pravým tlačítkem vyvoláte nabídku, z které vyberete otevřít v programu; je tam výběr např. fotogalerie, Windows prohlížeč foto, nebo fotky (u W10) – některým obrázek otevřete a musí být v záhlaví bud spustit prezentaci, nebo čtvereček se šipkou nebo kolečko se šipkou (jako u videa) a tím to zakážete. Jinak na prohlížeči (uvádíte Explorer) nezáleží. Ty úpravny, Zonery a studio makery nespouštějte. Ještě se pak můžete podívat, v čem se otvírají fotky v tom druhém PC a u toho prvního vybrat stejný.

hodnocení

Dobrý den "akym". Děkuji za Vaši radu. Prosím můžete se podívat na přiložené obrázky, co bych měla použít a jak to nastavit. Třetí obrázek je z notebooku, tam je prohlídka obrázků, kde není Prezentace. Děkuji Viky

V PC se spouští u každého obrázku Prezentace #2
V PC se spouští u každého obrázku Prezentace #3
V PC se spouští u každého obrázku Prezentace #4

Tímto to zastavíte (obr) nebo nainstalujte viz odp. joudic@ , u některých ntb se spouští prezentace klávesou f12

V PC se spouští u každého obrázku Prezentace #5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]