Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém při spouštení videí na Youtube

Od: dbednarik* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den

Mám prohlížeč google chrome a poslední dobou mě trápí problém při přehrávání videí na YT. Když otevřu nějakou stránku s videem tak někdy funguje tak jak má ale někdy video běží 10-20 sekund a pak se zasekne a karta neodpovídá... Stává někdy i že neodpovídá celý program chrome (nejen jedna karta)

Děkuji velice za každou radu. Chrome sem už odinstaloval a nainstaloval a stále nic...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Může být slabá paměť RAM, např. u tabletu s 1 GB RAM pamětí, chce to třeba 4GB, anebo zkuste přes jiný prohlížeč.

radim3*
hodnocení

0x

Anebo jsou další monosti-přeinstalace Chromu nebo hodit kontrolu antivirem.Tá druhá možnost je v dnešní době dost aktuální.Ten samý problém s YT,po proběhnutí antivirem byl odstráněn sajrajt z notebooku za 40.000.- a od té doby jde vše v cajku.Třeba to skusit.Hodně štěstí.

doplněno 27.06.16 17:00:

Omlovám se,přehledl jsem nainstalování nového Chromu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]