Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vložený disk

Od: eviik* odpovědí: 12 změna:

Ahojky,prosím - mám DVD na cvičení,ale když vložím disk do noťásku jen to zavrčí a potom už nic.Děkuji za pomoc.E

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fran56ris*
hodnocení

2x

Jestli fungují jiné disky,tak s tím nic nenaděláš.Prostě ho čtečka nenačte.Snad by šel u někoho komu to přehrává,okopírovat/ může být poškozená pouze zaváděcí stopa.

eviik*
hodnocení

Děkuji,dala jsem jiné dva a jde to.Mám ještě otázku - z neznalosti jsem neměla zabezpečený počítač a k tomu ještě chybně nastavenou domácí skupinu.Vím,že se mi do něj dostal soused a chtěla bych vědět,zda to mohl záměrně poškodit.A když mi to tedy funguje na jiné disky,mohla bych to okopírovat já,ne?Poradíte prosím,jak na to.Moc díky,Eva

pilivoj*

Jiný disk je čitelnější, nejsou všichni stejné.Zkuste dát tento problematický do jiného PC, notebooku a bude-li tam čitelný, tak je to fakt tou mechanikou.Zkuste to v jiné.

Ten DVD disk je s největší pravděpodobností v háji. Soused to poškodit přes síť nemohl, na to je si myslím dost velká lopata. Zažalujte ho i tak.

eviik*
hodnocení

Zdravím,DVD jsou všechny v pořádku,byla jsem u dcery a po nějaké úpravě a restartu všechno šlo.Přišla jsem domů,1x jsem to spustila,slyšela jsem opět souseda jak vyšiluje a už mi to zase nejde.Co mi teď můžete poradit? Díky,dík E.

Máte se sousedem asi nasíťované sdílení souborů nebo přehrávání médií. Zakažte to v ovládacích panelech viz obrázek. vyzkoušejte a uvidíte.

Vložený disk
Vložený disk #2
fran56ris*

A neni tak náhodou u středu na prasklý,tím jak ho věčně páčíš z mechaniky se to může stát.Potom sbohem,mechanika praskliny nečte.Soused určitě disk na dálku nepoškodil.*nevi*

eviik*
hodnocení

To je sada 4ks disků,byly všechny v provozu a teď nejde ani jeden z nich.Mohla bych to tedy zkusit okopírovat a jak na to?Zdravím,díky

fran56ris*

Rozhodně ne v této mechanice. Kup si 5 ks DVD na vypalování a utíkej ke kamarádce /kamarádovi, který ti je zkopíruje a vypálí na ty čisté - koupené.

doplněno 26.06.16 16:23:

Jenom doufám, že to nejsou DVD, ke kterým se musí koupit licenční klíč.

Některé firmy to tak dělají, prohlídneš si je jednou, pak se uzamknou a po dalším zaplacení dostaneš PIN, obvykle SMSkou.

Teď je otázkou, kde jsi k tomu kurzu vůbec přišla. V obchodě nebo na internetu a kolik stál?

*sok*

eviik*
hodnocení

Je to dárek přímo od autora.

doplněno 29.06.16 21:49:

Omlouvám se,ale myslím,jestli to nemůže být ještě něčím jiným.Teď jsem tam našla hlášku -DVD nenalezeno,přitom bylo vložené.A to samé mám v počítači s TV,která taky nejde a píšou ,že tuner nebyl nalezen.Všechno předtím šlo a vím co ten soused vyváděl,když jsem si něco zapnula.

pilivoj*
hodnocení

2x

Najednou? Dřív to četlo? Možná odchází mechanika.Pokud to přečte jinde tak ne to nejspíš tou mechanikou.

Zkuste jinde, pokud tam půjde, tak je závada ve vaší mechanice.Nečte.Vyměnit.

tomas11*

Tak ještě - z letité vlastní zkušenosti (s dětmi) , nejsou na DVD obtisknuté mastné prsty a pod?

To se to potom chová také přesně tak.

Přeji zdar.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]