Nejste přihlášen/a.
Ahojky,prosím - mám DVD na cvičení,ale když vložím disk do noťásku jen to zavrčí a potom už nic.Děkuji za pomoc.E
Jestli fungují jiné disky,tak s tím nic nenaděláš.Prostě ho čtečka nenačte.Snad by šel u někoho komu to přehrává,okopírovat/ může být poškozená pouze zaváděcí stopa.
Děkuji,dala jsem jiné dva a jde to.Mám ještě otázku - z neznalosti jsem neměla zabezpečený počítač a k tomu ještě chybně nastavenou domácí skupinu.Vím,že se mi do něj dostal soused a chtěla bych vědět,zda to mohl záměrně poškodit.A když mi to tedy funguje na jiné disky,mohla bych to okopírovat já,ne?Poradíte prosím,jak na to.Moc díky,Eva
Jiný disk je čitelnější, nejsou všichni stejné.Zkuste dát tento problematický do jiného PC, notebooku a bude-li tam čitelný, tak je to fakt tou mechanikou.Zkuste to v jiné.
Ten DVD disk je s největší pravděpodobností v háji. Soused to poškodit přes síť nemohl, na to je si myslím dost velká lopata. Zažalujte ho i tak.
Zdravím,DVD jsou všechny v pořádku,byla jsem u dcery a po nějaké úpravě a restartu všechno šlo.Přišla jsem domů,1x jsem to spustila,slyšela jsem opět souseda jak vyšiluje a už mi to zase nejde.Co mi teď můžete poradit? Díky,dík E.
Máte se sousedem asi nasíťované sdílení souborů nebo přehrávání médií. Zakažte to v ovládacích panelech viz obrázek. vyzkoušejte a uvidíte.
A neni tak náhodou u středu na prasklý,tím jak ho věčně páčíš z mechaniky se to může stát.Potom sbohem,mechanika praskliny nečte.Soused určitě disk na dálku nepoškodil.
To je sada 4ks disků,byly všechny v provozu a teď nejde ani jeden z nich.Mohla bych to tedy zkusit okopírovat a jak na to?Zdravím,díky
Rozhodně ne v této mechanice. Kup si 5 ks DVD na vypalování a utíkej ke kamarádce /kamarádovi, který ti je zkopíruje a vypálí na ty čisté - koupené.
Jenom doufám, že to nejsou DVD, ke kterým se musí koupit licenční klíč.
Některé firmy to tak dělají, prohlídneš si je jednou, pak se uzamknou a po dalším zaplacení dostaneš PIN, obvykle SMSkou.
Teď je otázkou, kde jsi k tomu kurzu vůbec přišla. V obchodě nebo na internetu a kolik stál?
Je to dárek přímo od autora.
Omlouvám se,ale myslím,jestli to nemůže být ještě něčím jiným.Teď jsem tam našla hlášku -DVD nenalezeno,přitom bylo vložené.A to samé mám v počítači s TV,která taky nejde a píšou ,že tuner nebyl nalezen.Všechno předtím šlo a vím co ten soused vyváděl,když jsem si něco zapnula.
Najednou? Dřív to četlo? Možná odchází mechanika.Pokud to přečte jinde tak ne to nejspíš tou mechanikou.
Zkuste jinde, pokud tam půjde, tak je závada ve vaší mechanice.Nečte.Vyměnit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.