Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Outlook-nejde odesílat pošta

Od: karlosdos* odpovědí: 6 změna:

Mám outlook office 2007, OS WIN.XP, poradte mi jak mám zprovoznit odesílání pošty.

Děkuji. D. Jihlava

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Nepíšete zda- li program přestal fungovat, nebo jste ho ještě nikdy nepoužil a nevíte jak ho nastavit. Pokud ho máte ještě nenastavený, tak tady je video s postupem.

napoveda.seznam.cz/...

karlosdos*
hodnocení

Já jsem se pokoušel nastavit to sám ,příjem pošty mi jde ,odesílání ne. Dostal jsem PC bez nastaveného outlooku ,koupě z internetu.Všechno jde,jenom odesílání ne. Na e maily používám SEZNAM,ale to je málo ,jsou potřeba oba.

Je potřeba nastavit to podle toho videa. V začátku nastavení zatrhnout dole ruční konfiguraci a nad tím nic nevyplňovat. Server pro odchozí poštu musí být smtp.seznam.cz Pak klikněte na tlačítko další nastavení a následně na kartu server pro odchozí poštu a zatrhněte čtvereček a tečkou 1. řádek pod tím. Pak klikněte na kartu upřesnit a zatrhněte políčko "tento server požaduje šifrované připojení SSL. Server příchozí pošty napište 995. Do políčka server odchozí pošty napište 465, nikoli 25, jak je předvyplněno, a v nabídce použít tento typ šifrovaného připojení vyberte SSL.

karlosdos*
hodnocení

Dobře,zkusím to.

karlosdos*
hodnocení

Dobře,zkusím to.Jak bych mohl ten text vytisknout? Jimak si to musím přepisovat na papír.

moje adresa: dostalmail@seznam.cz , přepošlete mi to a já to vytisknu a budu podle toho postupovat.Moc Vám děkuji.

karlosdos*
hodnocení

Nepovedlo se mi to,stále poštu dostávám a nemohu odesílat. Musím znovu kontaktovat toho co mi počítač prodal a slíbyl nastavení. No,ale ono to tak bývá tady máš počítač a dělej si stím co chceš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]