Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeinstalace WIN10

Od: honzaamater odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, mám NTB, při koupi jsem nedostal DVD nic. Windows 8 byl již nahrán, pak jsem přešel na Windows 10, chtěl bych se zeptat jak ho přeinstaluji? Nechci zpět na Windows 8, jen přeinstalovat s tím, aby se všechno odstranilo. Potřebuji ho pročistit trošku. Tak jestli mi tu vypíšete prosím postup, jak se dostanu do přeinstalace.

Děkuji Honza.

Přeji hezký zbytek večera.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fran56ris*
hodnocení

3x

Zubatené koleko ->Všechna nastavení -> Aktualizace a zabezpečení -> čtvrtý řádek vlevo Obnovení -> pokud nemáš stahnuto na flešce nebo DVD tak hned první možnost -> Obnovit do továrního nastavení.

Používám čtvereček vpravo dole na liště , klikneš a vybereš z tabulky co chceš provést.

mytrix*
hodnocení

2x

Musíte si vytvořit instalační DVD/USB stáhnutím zde: microsoft.com/...

doplněno 24.06.16 23:11:

Tak to se přiznám, že ani nevím žeb tam je :) každopádně dobré vědět

fran56ris*

Ale nemusí,zrovna předevčírem jsem to dělal.DVD ať si udělá,ale teď mu stačí návrat do Továrního nastavení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]