Nejste přihlášen/a.
zdar lidi chtěl sem se zeptat mám notebook rok starý ale jak to tak bývá tak se časem zpomalí a tim mám pomalejší nejspis i internet driv kdyz sem si dal test rychlosti tak sem měl kolem 15-20mb / s platím 16mb/s a ted kdyz skousim rychlost tak mám 2MB/s i videa na youtube mi to nestíhá načítat je to hrůza lidi poraďte pls jak to mám nějak zrychlit k čistění ntb používám ccleaner a avd+ tuneup
Přeinstalovat celý notebook. Přehrávání videií na netu nechat chvilku pauzu a přehrávat pak. Je možný a dnes dost reálný, že pomalý internet máš kvůli přetížení přenosu dat. Dneska každý tahá z netu filmy a X GB dat a začíná se to projevovat. Dnesa totiž už sosá filmy z netu mladý i starý a bude hůře
Závisí na MB a Mb... vy tady zmiňujete oboje a zrovna 2MB = 16Mb
jestli jste platil za 16mb/s a měl jste 15-20, tak jste byl velký šťastlivec...
čištění podle zkušeností mých i mnoho jiných má ve skutečnosti žádný, nebo velmi krátkodobý efekt (kromě extrémních prasat , který maj fakt zaprasenej komp). Pokud se vám bude snadno zálohovat data, přeinstalujte OS - trvá to chvilinku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.