Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zesílení signálu wi-fi

Od: pivko® odpovědí: 2 změna:

Zdravíčko, poradí někdo jestli je možno bezdrátově spojit dvě wifiny kvůli zesílení signálu. Rozuměje rodiče mají v obýváku wifinu, u které by bylo složité vézt kabel přes ostatní místnosti, aby s dala chytat i na zahradě. Já mám doma jednu navíc a zajímá mě jestli by šly holky bezdrátově propojit. :) Nejsem žádná počítačová panna, ale tohle jsem ještě nezkoušel, takže klidně zjednodušeně pokud to jde. Dík :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Holky možná propojit půjdou, pokud nám počítačová panna sdělí, o které síťové prvky se jedná...

mytrix*
hodnocení

0x

Pokud umí zařízení tzv. repeater mod, tak to lze. Nicméně z praxe to nedoporučuji, má to výrazný vliv na propustnost sítě. Vždy je lepší zkusit třebas i oklikou natáhnout kabel a umístit AP na potřebném míste.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]