Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
mam par dni novy notebook Acer e15. Je v nem klasicky disk a ja bych ho rad vymenil za SSD, protoze uz jsem si na neho zvyknul v praci.
Muzu to udelat nebo vymenou disku prijdu o zaruku? Trosku nevyhoda je ze pro vymenu disku se musi rozebrat cely notebook, neni to na to jen kytka nad diskem jako byvalo driv.
Dekuji
1x
doplněno 24.06.16 10:41:
No... já bych to jako porušení záručních podmínek prostě bral
0x
Nootebotky nemají plomby právě kvůli výměně komponentů.A také čištění,při každém očištění větrálku se nechodí do servisu.Ostatně Acer má servis-acer.eu/... a telefony ,tak se zeptat.![]()
diky za odpovedi...
Do Acer jsem uz pro odpoved psal..ale zatim zadne odpoved...
No asi to prohodim...je to fakt hruza klasicky disk...jenze koupit notas s ssd a stejnu HW vybavou je ten s ssd drazsi o dost vic nez je cena toho ssd... v mam pripade to bylo skoro 4000 Kc co je jsou 2 256 gigova ssd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.