Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
mam par dni novy notebook Acer e15. Je v nem klasicky disk a ja bych ho rad vymenil za SSD, protoze uz jsem si na neho zvyknul v praci.
Muzu to udelat nebo vymenou disku prijdu o zaruku? Trosku nevyhoda je ze pro vymenu disku se musi rozebrat cely notebook, neni to na to jen kytka nad diskem jako byvalo driv.
Dekuji
No... já bych to jako porušení záručních podmínek prostě bral
Nootebotky nemají plomby právě kvůli výměně komponentů.A také čištění,při každém očištění větrálku se nechodí do servisu.Ostatně Acer má servis-acer.eu/... a telefony ,tak se zeptat.
diky za odpovedi...
Do Acer jsem uz pro odpoved psal..ale zatim zadne odpoved...
No asi to prohodim...je to fakt hruza klasicky disk...jenze koupit notas s ssd a stejnu HW vybavou je ten s ssd drazsi o dost vic nez je cena toho ssd... v mam pripade to bylo skoro 4000 Kc co je jsou 2 256 gigova ssd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.