Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení Google Chrome

Od: ankel odpovědí: 3 změna:

Zdravím všechny a prosím o radu. Omylem jsem si zřejmně v prohlížeči Google Chrome změnila nastavení a nejde mi teď klikat na různé odkazy. Například na stránkách cinemacity.cz/... se nemůžu dostat dále než na úvodní stránku. Podobně např. v sms bráne Vodafone nejde kliknout na tlačítko ,,Odeslat". Nevíte někdo prosím, co s tím můžu udělat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

v Chromu otevři chrome://chrome/settings/content (pošle tě to do nastavení obsahu), povol JavaScript.

doplněno 21.11.12 16:12:

chrome:/... , snad už to půjde i jako odkaz...

doplněno 21.11.12 16:44:

Poslední Chrome nějak blbne. Zkus si stáhnout SRWare Iron, jestli to půjde. Vypadá stejně jako GC a téměř stejně i funguje, takže jestli to s ním půjde, mohlo by být lepší si ho nechat a Chromu se zbavit.

ankel
hodnocení

Ano, to mám povoleno.. Přesto to nejde. :/

hodnocení

0x

Google Chrome smazat, odinstalovat, zanadávat na něj a už nikdy na něj ani nemyslet. Je to nejhorší prohlížeč co kdy byl. (Možná vyjma starých verzí IE.) Nainstaluj si spíše Firefox nebo Operu. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]