Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po instalaci windows 10 pro nejde vypnout poč

Od: alesstrnad odpovědí: 5 změna:
Dobrý den. Od té doby, co jsem si stáhnul windows 10 professional, mi nejde vypnout počítač. Normálně kliknu na tlačítko vypnout, obrazovka zhasne, ale kontrolka u počítače pořád svítí. Počítač se nevypne ani po půl hodině. Prosím poraďte mi. Moc Vám děkuji. Název počítače: HP Compaq 8000 Elite SFF Business PC.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

poradtexpert*
hodnocení

2x

1/ vypnes ho zmacknutim vypinace po dobu 8 sekund

2/ zkus preinstalovat ovladac grafiky

3/ pokud to nepomuze, vrat tam puvodni operacni system

pc*
hodnocení

2x

Protože mi W10 nesmí přes práh, tak předpokládám že problém bude podobný jako ve Win7.

Možná příčina může být zakopaná v Možnostech napájení ke kterému vedou 2 cesty.

1, Ovládací panely - Možnosti napájení - Nastavení displeje - Převést PC do režimu spánku - zaškrtnout - Nikdy

(taktéž projdeme ostatní položky napájení)

2, Klik pravým myšítkem na Plochu - Přispusobit - Spořič Obrazovky - Změnit nastavení napájení - provedeme totéž co v bodě 1.

------------

A zase jsme u úžasných Windows 10, co jsou zadarmo.

V Redmontu vědí co je pro uživatele nejlepší a W10 se podle toho chová.

Kdo chce mít systém pod kontrolou tak si ponechá původní systém, kdo chce aby měl systém pod kontrolou uživatele, tak si pořídí W10.

praivo*

A co mi řekneš na to, že prakticky stejný problém jsem měl se dvěma verzemi Kubuntu?

alesstrnad
hodnocení

Děkuji vám oběma. Pomohli jsme mi.
Doporučuji stáhnout utilitu Never10,která zabrání nechtěné instalaci WIN 10.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]