Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení nového routeru

Od: radek1980* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer.Potřeboval bych poradit.Koupil jsem si nový router,a chtěl bych ho vyměnit,za starý.Psal jsem provozovateli sítě,že bych si to chtěl vyměnit,a provozovatel,mi napsal toto :cituji...Pokud chcete připojit jiný router,musí se u nás zaregistrovat MAC adresa wan portu,nového routeru,místo stávajicího routeru. Přikládám foto stítku,od nového routeru,jestli myslel,tu MAC,co je na štítku. F832E4457AB0 PS.Tak by tedy stačilo nahlásit,jen toto číslo,jestli tedy dobře chápu?Děkuji Vám předem,za odpovědi...

Zapojení nového routeru

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x
Ano, MAC je MAC.
radek1980*
hodnocení

Tak že zavolat,říci mu toto číslo,mě lo by to šlapat?Předem děkuji..

rv*
Ano. Ale i teď můžete nový router propojit s kabelem s tím starým a můžou běžet oba dva.
radek1980*
hodnocení

To vím,ale díky.To právě nechci... :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]