Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nevěděl by jste někdo o nějakém rychlejším serveru (20-50x), nemusí být český, ale aby tam hrálo více lidí i na menším lvlů, kvůli chození dungů apod. Ted jsem hrál deffender, ale tam je většina 80lvl, a to mě vůbec nebaví, když nemám s kým chodit dungy
Předem děkuju za tipy na servery
- Server by měl být buď WoTLK nebo Cata, jiný datadisky nemám koupený
Máš nesmyslný požadavky Vysoký exp rate = rychlejší expení = méně malých lvlů, když máš 80tku za 2 dny
Každopádně k hraní na free serverech nepotřebuješ mít koupený žádný datadisk, stačí to stáhnout. Jinak asi ten Warmane nebo Monster WoW. Nicméně bych doporučil spíš nějaký menší rate 2x max. Tam si zachodíš low lvl dungů až až a nemáš za týden vyexpeno. Já teď hraju na twinstaru a nemůžu si stěžovat. Celkem to funguje, poslední dny zlobí server, ale jinak to jde a dungy se chodí od 15 do 85 lvlu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.