Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám nechat opravit tiskárnu

Od: jana112® odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,myslíte, že má smysl nechat opravit tiskárnu nebo si koupit novou, nemáte s tím někdo zkušenost?v září 2014 jsem v Německu koupila multifunkci HP photosmart 7520 EAO (cena byla 160 € o 1500 levnější než v ČR) , asi po roce a půl používání se objevila hláška o poškozeném skeneru - reklamovala jsem a tiskárna mi byla vyměněna za novou. Po čtyřech měsísích používání se na nové tiskárně objevila hláška: selhání tiskárny nebo tiskových kazet tiskárnu vypněte a zapněte pokud problém přetrvává braťte se na spol. HP. Vypnutí a zapnutí tiskárny nepomohlo.Když jsem chtěla znovu reklamovat, bylo mi společností HP sděleno, že na tiskárnu už nemám záruku, protože byla zakoupena v zahraničí a na opravu nová záruka nevzniká. Ptala jsem se předběžne v servisu, kde mi řekli,že se pravděpodobně oprava ani nevyplatí - budu muset zaplatit diagnostiku a i nové barvy, aby to mohli vyzkoušet. Prej servis HP ty tiskárny ani neopravuje a pokud je tiskárna v záruce tak ji rovnou vymění za novou. Na novu tiskárnu momentálně nemám.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

diagnostika tiskárny za započatou hodinu ... takže jen zjistit, jestli se to dá opravit, stojí 800,-. Trochu nechápu, proč by výměna za novou neznamenalo, že záruka se "prodlužuje" o další období ... vzal bych si písemné vyjádření a pozeptal se na ČOI - byť české, asi by mohli mít informaci o německých zákonech...

Opravovat za vaše prachy však je zbytečnost - ona ta kurvítka už jsou opotřebovaná, takže jedno opraví, druhé bude za 3 měsíce k opravě - tj. diagnostika, díly, diagnostika, díly, diagnostika.. a nelze opravit - zaplatíte při smůle 3x víc než za novou.

hodnocení

0x

Pokud vám angličtina nedělá problém, pak zkuste návod odsud zkraceno.cz/... Řešil jsem podobně HP 4500 a pomohlo... To je váš dotaz? zkraceno.cz/... V některých případech stačí vyčistit kontakty na zadní straně cardridge, používám papírový kapesník navlhčený izopropylalkoholem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]