Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zásuvný modul pre zobrazenie webovej stránky

Od: suzi odpovědí: 4 změna:

Dobrý deň.

Prosím, poraďte, ako zistím, aký zásuvný modul potrebujem, nedá sa mi načítať webová stránka www.lux.sk. Aké zásuvné moduly sú potrebné? Vďaka.

Suzi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, menu té stránky je ve flashi, tak Vám zřejmě chybí v prohlížeči zásuvný modul Adobe Flash Player. Stáhněte si ten správný pro Váš prohlížeč a OS viz odkaz a při vypnutém antiviru si ho nainstalujte. Zdravím!

get.adobe.com/...

doplněno 19.06.16 16:30:

suzi - stáhnete, vypnete prohlížeč, vypnete antivir a nainstalujete. Potom zase antivir spustíte a zapnete si prohlížeč - modul AFP by měl být v prohlížeči a funkční. O tom, že antivir může bránit instalaci, se píše už na té stránce (ona se někdy nedokončí). AFP používají snad všichni, kdož chtějí přehrát např. video ve flashi v prohlížeči. Ovšem, kdo se bojí, tak má dostupnou pouze část internetu (a o tom zbytku si nechá třeba vyprávět). Více pro Vás udělat nemohu.

doplněno 19.06.16 18:11:

Nemáte zač.

suzi

Ďakujem za odpoveď.

Presne to som urobila, ale stránka sa mi aj tak nenačítala. Čo ďalej?

suzi

No, neinštalovala som ho do prehliadača, to je fakt. Ani ho prehliadač nenašiel. Ale v PC je nainštalovaný. A prečo ho mám inštalovať pri vypnutom antivire? Nie je tento Adobe Flash Player nabúrateľný doplnok? Asi to radšej nebudem riskovať.

suzi

OK, vďaka. Vykonané :) Funguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]