Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počítačové kroužky pro mládež

Od: balada* odpovědí: 3 změna:

Zajímalo by mne, zda existují nějaké dětské počítačové zájmové kroužky, které by měly zájem využít počítačovou literaturu a zbytky rozebraného starého počítače bez monitoru. Kde je lze nalézti?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

2x

Zdravím, tak PC komponenty lze např. darovat kroužku malých elektroniků při domovech mládeže, knihy také tam, nebo je zanechte v knihovně k rozebrání (to dělám já).

jabraka*
hodnocení

2x

Pokud exisrtoval Svazarm,tak existovaly také kroužky mládeže,zabývající se elektronikou.Také jsem v minulosti takový klub vedl.Dnešní režim o toto zdokonalování zdarma zájem nemá.Kdo chce,musí jít do dostupné literatury a koupit si,co je na trhu.

JABRAKA

hodnocení

0x

obávám se, že na vaše nabídka není atraktivní.

Starý rozebraný PC = více starostí než užitku.

Knihy = pro mládež obtížně využitelné. Pro ně vhodný materiál bude spíše ke stáhnutí online popř vedoucí hroužku udělá nějaký výpis, který si rozkopírují. Pochybuji, že by někdo z nich šel do hloubky a sáhnul po staré knize. Je otázka, co je za knihy, zda k programovacím jazykům (taková se na polici vždy hodí :)) nebo něco jako průvodcem excelem apd a to oni nevyužijí.

Můžete zkusit obvolat místní školy, zda se jim to nehodí (knihy, rozebraný PC bych vůbec nenabízel)...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]