Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Recyklace byla?

Od: hanasla odpovědí: 3 změna:

Dostala jsem dárek: UMAX Vision Book 10Wi Plus.Nevyznám se, ale od začátku byly problémy.Podívala jsem se do manažer souborů. Hned nahoře je napsáno recykl a pak různé soubory nahrané s různýými daty 2015. Je to v pořádku?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, možná myslíte složku RECYCLER - to je složka Koše. Takže, tyto soubory jsou smazané v Koši. Podívejte se do Koše (ikona na Ploše) a budou stejné. Po vyčištění Koše nebudou už ani ve složce RECYCLER. Zdravím!

P.S. Pokud je HDD rozdělen na oddíly, tak je tato složka na každém z nich.

doplněno 18.06.16 00:37:

hanasla - omlouvám se, ale složku REPAS z PC neznám. Znám toto slovo ve smyslu nových součástek dodaných do staršího PC nebo NTB, ale o repasování OS nevím nic. Zkuste ještě popsat cestu ke složce REPAS (je-li to vůbec složka), resp. kde se nachází a jaké jsou názvy souborů. Možná jde o nějaké aktualizace=?

hanasla
hodnocení

V koši nic není, nic se nezmizlo a ta různá data loňský rok?Je jich tam asi 20

hanasla
hodnocení

Myslela jsem REPAS,napsala jsem to blbě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]