Nejste přihlášen/a.
zdravim, potřebuju radu ohledně výběru pc..budu ho převážně využívat na hraní her..můj rozpočet je max 13 tisíc..už jsem si pár pc vyhlídl a potřebuju poradit který z nich mi doporučíte..díky za rady
Ve všech třech případech se neddá mluvit o herních PC, protože pro herní PC je důležitá grafická karta, která vykresluje rychle měnící se scény. Herní PC začíná někde u grafických karet GTX 750 TI a pokračuje GTX 950/960/970, případně R 280/380/480 atd.
To co jste vybral jsou pouze zobrazovadla na monitor - čili kancelářskou práci.
Doporučuji přišetřit 5 k na na herní PC, nebo nechat na CZC.cz postavit slušný základ a zatím jet na integrovanou grafiku, která má skoro stejný výkon jako vámi vybraný počítače a grafiku koupit později.
Za 13.5K se dá postavit max toto (na CZC.cz vám sestaví zadarmo, jen se to musí označit v objednávce):
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.