Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr PC sestavy

Od: svoba odpovědí: 2 změna:

zdravim, potřebuju radu ohledně výběru pc..budu ho převážně využívat na hraní her..můj rozpočet je max 13 tisíc..už jsem si pár pc vyhlídl a potřebuju poradit který z nich mi doporučíte..díky za rady :)

nejlevnejsi-pc.cz/...

nejlevnejsi-pc.cz/...

alza.cz/...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pc*
hodnocení

0x

Ve všech třech případech se neddá mluvit o herních PC, protože pro herní PC je důležitá grafická karta, která vykresluje rychle měnící se scény. Herní PC začíná někde u grafických karet GTX 750 TI a pokračuje GTX 950/960/970, případně R 280/380/480 atd.

To co jste vybral jsou pouze zobrazovadla na monitor - čili kancelářskou práci.

videocardbenchmark.net/...

videocardbenchmark.net/...

Doporučuji přišetřit 5 k na na herní PC, nebo nechat na CZC.cz postavit slušný základ a zatím jet na integrovanou grafiku, která má skoro stejný výkon jako vámi vybraný počítače a grafiku koupit později.

Za 13.5K se dá postavit max toto (na CZC.cz vám sestaví zadarmo, jen se to musí označit v objednávce):

czc.cz/...

pc*

Ještě jsem zkusil variantu novějšího Skylake, a to vychází na 13,7K

czc.cz/...

Pokud byste přidali na dvouventilátorové GTX 960,( MSI má nejlíp vymakaný chlazení) bylo by to lepší, ovšem upozorňuji, že by bylo vhodné 14 dní počkat, protože na trh přijdou nové grafické karty a stavající půjdou s cenou dolů.

czc.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]