Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ikona WIFI nereaguje

Od: delta® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Mám internet přes UPC, kabel, taky Wi-Free - připojuji se přes mobil a to v pohodě. Chtěla jsem také připojit přes Wi-Free notebook, ale nejde to. Technik z UPC mi řekl, že to v bytě jít musí, modem signál vysílá, ale já mám ikonu WIFI mrtvou. Asi bude problém v tom notebooku. Nevíte, prosím, co s tím? Děkuji. Notebook je Sony Vaio, OS Windows 7.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pravým tlačítkem myši kliknout na ikonu (právým, ne levým :) - opravit potíže, nejspíš máte WiFi vypnuté.

hodnocení

Klikla jsem pravým a vyskočilo mi toto i.nahraj.to/...

Tak na to klikněte levým tlačítkem myši (levým, ne pravým :) ) a objeví se Vaio Smart Network a zapněte si WIFI adapter.

Ikona WIFI nereaguje

blk88
hodnocení

2x

dobrý den, klikněte pravým tlač. myši na ikonu a dejte- odstranit potíže, a za chvíli se to opraví a naskočí to .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma nejde wifi na notebooku

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]