Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s nainstalováním cartridge

Od: frogi* odpovědí: 6 změna:

dobrý den, potřebovala bych poradit.. došly mi barvy v tiskárně.. černá i barevná kazeta tak jsem si koupila nové kazety, originální k mé tiskárně .. dala jsem je tam tak jak se to dělá, sundala jsem ochrannou pásku a šup s něma tam.. ve středisku lexmark se mi ukazuje že černá kazeta tam je.. ale u barevné se mi stále ukazuje že kazeta není vložena.. ať dělám co dělám prostě nic.. zkoušela jsem instalaci podle návodu .. prostě nechápu co se může dít *zed* .. děkuju za vaši odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkus tam zpátky vložit tu starou cartridge. Pokud se ohlásí, je chyba na straně nové cartridge.

frogi*
hodnocení

vyzkoušela jsem všechno co jste poradili.. zkusila jsem tam dát i tu starou kazetu a pak tam dát novou.. ale jak říkáte zřejmě bude chyba v nové kazetě..*bzum*

troja*

A po otření, tahem po ubrousku objevili se čtyři barevné čáry? Pokud ne tak je kazeta vadná! Tedy čtyři, pokud je kazeta čtyřbarevná.

frogi*
hodnocení

ano objevily se barevné pruhy..

troja*

Pak je ještě možné, že jsi sáhla na ty malé kovové - měděné tečky na které se nesmí sahat. Něco jako u halogenového světla. Někde je návod jak se to čistí. Platí pro HP 1500 kazetu č.342 a další z té řady.

Ahojas Troja

troja*
hodnocení

0x

Vyjmout kazetu, prohlédnout, zda někde není něco nalepeného. Nevím jak u Lexmarku, ale HP1500, trochu tvrdý osvědčený způsob: Otřu barvící stranu zlehka o papírový jídelní ubrousek a musí se objevit čtyři barevné proužky a znova zatlačím do tiskárny. M.j. nemáš je přehozené?

Ahojas Troja

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]