Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připnout zpátky v gimp 2.6 volitelný dok?

Od: borek* odpovědí: 7 změna:

Zdravím.Poraďte mi někdo prosím,jak mám opět připnout napevno v Gimpu na levé straně do okna "Nástroje" dok (nebo jak se to asi jmenuje)"Volby nástrojů".Bylo to v tomto okně připnuté napevno,ale po mém nějakém nešikovném a prudkém pohybu myší,se malý dok "Volby nástrojů nějak uvolnil a nevím jak jej připnout zpět.Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Uchopíte myší za ouško (ne za okraj okna) a přesunete.

Jak připnout zpátky v gimp 2.6 volitelný dok?

No tak to by mě v životě nenapadlo. Díky. *palec*

ps: právě podle té nápovědy "zde muzete upustit okno" ... jsem furt pretahoval okno.

borek*
hodnocení

Zdravím Yakub.Děkuji Vám také za odpověď.Bořek.

borek*
hodnocení

Zdravím Jethro.Tak to jste tedy trefil přesně hřebíček na hlavičku.*hej* *hej*Podle Vašeho návodu jsem to měl během 5-ti vteřin hotové. Akorát s malým rozdílem,že jsem levou myší neuchopil Vámi naznačené "Volby nástroje",ale najel jsem šipkou přímo na nápis "Rozprašovač",šipka se mi změnila na ruku a tou jsem již jak jsem napsal,přetáhl malý obdélníček do okna "Nástroje" a tam jej upustil.Moc Vám děkuji za radu a jsem zase o něco chytřejší *tanec*Bořek.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zkuste zmáčknout levou klávesu Ctrl, podržet jí a zmáčknout také klávesu B.

Zdravím!

doplněno 17.06.16 10:31:

yakub - myslel jsem si, že to pomůže. Jinak, já mám GIMP pro OS Linux a v angličtině. A je to tam rozdělené na tři okna, což (tuším) u GIMPu pro OS Windows není (tam je snad jedno okno).

doplněno 17.06.16 17:51:

borek - nemáte zač (doslova), ale snaha byla, to je fakt . A někdy ani snaha nestačí.

borek*
hodnocení

Zdravím i Vás Ben. :) A taky děkuji za snahu pomoci mi.Bořek.

hodnocení

0x

Tak jsem si ty volby nastroju vypnul, jakoze vam poradim jak to pripnout zpet a uz to taky hledam asi hodinu *haha* vzdavam to ... Zapnout sice jdou pres Okno -> pripojitelne dialogy -> volby nastroju , ale znova "zadokovat" do Nastroju se mi uz nepodarilo.

doplněno 17.06.16 09:48:

ben: Ctrl+B jen zapina/vypina Nastroje ... a v nich byly pripnute "volby nastroju" a to ted resime, ze kdyz to "odepnete" tak uz to neumime zadokovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]