Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kalkulačka ve Win 10

Od: cekrops® odpovědí: 5 změna:

Zdravím. Od té doby co mám Win. 10 nemůžu přijít na to , jak dostat ikonku kalkulačky na spodní lištu. Jde ji vložit jen na plochu, to jo. Ale na spodní lištu mě to za boha nejde... Nevíte někdo proč? Díky!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joesef
hodnocení

2x

dole v liste mate lupu klik na ni a vyhledat tu vasu kalkulacku az to nande tak pravy klik na ni a tam uz v nabitce umistit na hlavni panel

hodnocení

Na hlavním panelu to mám. Spíš bych to potřeboval dostat na tu spodní lištu. Ve W 7 to jde bez problému ...

111®

přetáhnout do lišty nejde?

hodnocení

0x

Klikni na ni pravým a potom další a připnout na hlavní panel (tj. spodní lišta), jak píše joesef;

hodnocení

Tak už jsem na to přišel. Musel jsem to udělat v té zákl.nabídce jak tam jsou ty různé ikony. PS: zlaté W 7 ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]