Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem si chtěl zahrát CS:GO a když jsem si tam dal Arms Race nebo i Deathmatch, tak mi to napsalo: Tvoje připojení k serveru k vyhládávanému zápasu neni spolehlivé. Vůbec nevím čím to je. Neví někdo?
to znamena jedine ze z tve IP adresy nekdo nebo mozna prave "ty" pouzil neco co nedovoluji servery CS:GO napriklad hack na ruzny vylepseni do hry nebo taky to znamena ze z tveho compu na sit de podezrela aktivita jako ze byly vyslany data ktery servery CS:GO nasli jako vir a nedovoli se ti pripojit dokud bud nezmenis svou IP adresu ze ktere se prihlasujes nebo jim osobne nenapises mailem o co de na jejich podporu, a posledni moznost je ze ti rovnou zabanujou ucet a uz si nezahrajes a musis si to koupit znovu a vytvorit zcela novy ucet
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.