Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze udělat jednoklávesovou zkratku?

Od: epa odpovědí: 4 změna:

Potřebuji nadefinovat určitý stisk několika kláves tak aby se daly aktivovat jen jedinou klávesou. Např. stisk kláves KL a Enter a přiřadit ke klávese M. Jde to? A jakým programem?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

asi ne, protoře šortkaty jsou funkcí systému. Ve Windows a v MS aplikacích pro Windows máte povolené si vytvářet svoje vlastní šortkaty přes trojhmat CTRL+SHIFT+něco. Do vlastních dvojhmatů či dokonce jednohmatů vás Windows nepustí.

hodnocení

0x
Win už roky nepoužívám, ale mohlo by to jít namapovat na některou z F1-F12. Vím, že na to byly utilitky.

hodnocení

0x

Nemam osobni zkusenost (nerad radim nevyzkouseny program) ale mozna by to mohl umet jeden z techto programu :

http://goo.gl/SDKHfi

epa
hodnocení

Rád bych to zkusil to přemapování jenže nevím jak. A docela by se mi hodil přesný návod. Škoda, že nemám multimediální herní klávesnici k nim většinou bývají i utility k nastavení.

Utilit je mnoho, ale kterou vhodnou. Zkusil jsem např. Sharpkeys35 jenže třeba tam konkrétně jdou přemapovat klávesy ale vždy jedna za druhou. A já potřebuji dvě na jednu klávesu. Nebo hotkeyp jenže tam jde pracovat jen se základními hotkey klávesami a vůbec mě nenapadá jak tam nastavit do jedné dvě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]