Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, zejmény ty, kteří mají zkušenost s placením rapidsare.
Chtěla bych si zaplat rapidshare přes PayPal (v tomto bych měla premieru), švára platí přes předplacenky. Co radíte vy, zkušení? K čemu byste se přiklonili?![]()
Díky za rady.
St.
Já nejraději platím přímo kartou přes PayPal, je to asi nejrychlejší způsob (a když člověk má na PayPalu založený účet, je to ještě rychlejší, protože údaje o své platební kartě nemusí znovu zadávat).
Táááák 1:1 , a já se mám rozhodnout. Tak třebas jináč, jak je to s poplatky? PayPal vs Předplacenky.
Díky
St.
Já nevím, jak je to s předplacenkami, ale skrze PayPal prostě a obyčejně zadáš informace o sobě, číslo karty, kód pro internetové platby, datum expirace karty atd., a máš to během chvilky aktivované (zároveň se ti díky těmto údajům vytvoří účet, který můžeš v budoucnu použít - až budeš platit něco jiného přes PayPal, zadáš svoji e-mailovou adresu, heslo, potvrdíš a máš zaplaceno - info o kartě máš uloženo u svého účtu).
Žádné další poplatky nejsou strženy, jen to, co platíš (teda aspoň doufám, mně teda nikdy nic dalšího strženo nebylo).
P.S.: Jak se tak koukám, tak s těmi předplacenkami je to docela o dost dražší (tak o polovinu či ještě víc!?), navíc snad ani není možnost platit kartou, takže okamžitá aktivace asi nebude![]()
Blbost o polovinu, jen o trochu, splet jsem si Eura s dolarama![]()
dyť z "rapidu" jde přece stahovat i bez placení,né?
aspoň před měsícem jsem tak zadarmo stahnul 2 filmy
Jo, to je taky možnost, ale mně třeba nevyhovuje že nemůžeš downloadovat víc souborů najednou a musíš čekat mezi downloady (a na download manažery můžeš zapomenout - pro častý stahovače docela opruz
).
Je to sice nepohodlné, ale tak dá se, no (lepší něco než nic, vskutku).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.