Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, zejmény ty, kteří mají zkušenost s placením rapidsare.
Chtěla bych si zaplat rapidshare přes PayPal (v tomto bych měla premieru), švára platí přes předplacenky. Co radíte vy, zkušení? K čemu byste se přiklonili?
Díky za rady.
St.
Já nejraději platím přímo kartou přes PayPal, je to asi nejrychlejší způsob (a když člověk má na PayPalu založený účet, je to ještě rychlejší, protože údaje o své platební kartě nemusí znovu zadávat).
Táááák 1:1 , a já se mám rozhodnout. Tak třebas jináč, jak je to s poplatky? PayPal vs Předplacenky.
Díky
St.
Já nevím, jak je to s předplacenkami, ale skrze PayPal prostě a obyčejně zadáš informace o sobě, číslo karty, kód pro internetové platby, datum expirace karty atd., a máš to během chvilky aktivované (zároveň se ti díky těmto údajům vytvoří účet, který můžeš v budoucnu použít - až budeš platit něco jiného přes PayPal, zadáš svoji e-mailovou adresu, heslo, potvrdíš a máš zaplaceno - info o kartě máš uloženo u svého účtu).
Žádné další poplatky nejsou strženy, jen to, co platíš (teda aspoň doufám, mně teda nikdy nic dalšího strženo nebylo).
P.S.: Jak se tak koukám, tak s těmi předplacenkami je to docela o dost dražší (tak o polovinu či ještě víc!?), navíc snad ani není možnost platit kartou, takže okamžitá aktivace asi nebude
Blbost o polovinu, jen o trochu, splet jsem si Eura s dolarama
dyť z "rapidu" jde přece stahovat i bez placení,né?
aspoň před měsícem jsem tak zadarmo stahnul 2 filmy
Jo, to je taky možnost, ale mně třeba nevyhovuje že nemůžeš downloadovat víc souborů najednou a musíš čekat mezi downloady (a na download manažery můžeš zapomenout - pro častý stahovače docela opruz).
Je to sice nepohodlné, ale tak dá se, no (lepší něco než nic, vskutku).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.