Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu se přihlásit na svůj blog

Od: rakave* odpovědí: 1 změna:

Zase prosím moudré hlavičky o radu :).Mám blog,byla jsem na něm stále přihlašená.Včera jsem ovšem byla odhlášena.Klikla jsem na kolonku přihlásit a ono místo přihlašovací tabulky se otevřela stránka Blogeru,kde ovšem přihlášená jsem.Klikla jsem na zobrazit blog,otevřelo se mi okno s mým blogem,kde nejsem přihlášena.Takže znovu jsem klikla na přihlásit a dostala jsem se zase na Bloger,kde přihlášená jsem a takhle pořád dokla.Prostě nikdy mi nevyskočí přihlašovací tabulka.Přihlašovací data znám.Zkusila jsem se z blogeru odhlásit,ale ani to nepomohlo.Díky za rady jak se přihlásit na blog.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Vymaž mezipaměť, cookies, restartuj PC ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]