Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poslat peníze na účet?

Od: samalamadumalam odpovědí: 5 změna:

Zdravím a uvítal bych malinkou pomoc

Mám účet v ČSOB InternetBanking 24 a chci poslat peníze z mého účtu na kamarádův účet.

Takhle nějak vypadá formulář který mám vyplnit ale nejsem si jist jak mám vyplnit číslo kamarádova účtu

Kód banky je to čtyřčíslí za lomítkem pokud vím (př.: /0700) ale když chci vyplnit číslo účtu je tam mezitím pomlčka a já nevím jak to vyplnit. Číslo účtu by mělo mít 9 čísel (př.: 323455122)

Nevíte někdo jak to vyplnit prosím? Děkuji

Jak poslat peníze na účet?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

1x

Číslo před pomlčkou je předčíslí, za pomlčkou samotné číslo účtu.

samalamadumalam
hodnocení

A předčíslí najdu kde v mém čísle účtu? Mám vyplnit tedy nejdříve např první 3 čísla a potom všech 9? Moc tomu nerozumím potřeboval bych nějáký příklad

uska*

Jen některá čísla účtů mají předčíslí. Když jej u svého účtu nemáte, tak kolonku PŘEDČÍSLÍ nevyplňujete a všešch 9 čísel napíšete až do čísla účtu. V předčíslí nebude nic.

ohneta*

No já to pochopil tak, že číslo kamarádova účtu má předčíslí. Pokud nemá, tak se samozřejmě kolonka předčíslí nechá prázdná. Ach jo nedá mi to, dnešní školství tu mládež nepřipraví ani na takové základní věci. No číslo svého účtu nevyplnujete, jen to, na které chcete peníze zaslat

hodnocení

0x

pokud nema predcisli tak nic nevyplnuj a vypl jen to za pomlckou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]