Nejste přihlášen/a.
Zdravím a uvítal bych malinkou pomoc
Mám účet v ČSOB InternetBanking 24 a chci poslat peníze z mého účtu na kamarádův účet.
Takhle nějak vypadá formulář který mám vyplnit ale nejsem si jist jak mám vyplnit číslo kamarádova účtu
Kód banky je to čtyřčíslí za lomítkem pokud vím (př.: /0700) ale když chci vyplnit číslo účtu je tam mezitím pomlčka a já nevím jak to vyplnit. Číslo účtu by mělo mít 9 čísel (př.: 323455122)
Nevíte někdo jak to vyplnit prosím? Děkuji
A předčíslí najdu kde v mém čísle účtu? Mám vyplnit tedy nejdříve např první 3 čísla a potom všech 9? Moc tomu nerozumím potřeboval bych nějáký příklad
Jen některá čísla účtů mají předčíslí. Když jej u svého účtu nemáte, tak kolonku PŘEDČÍSLÍ nevyplňujete a všešch 9 čísel napíšete až do čísla účtu. V předčíslí nebude nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.