Nejste přihlášen/a.
Vážení, obracím se na fórum ohledně potíží s programem Pinnacle Studio 19. Před pár dny jsem si koupil Pinn. St.19 s očekáváním lepší práce s videem oproti Pinn. St. 15. Program jsem si nechal nainstalovat na svůj PC ve kterém e nainstalován o.s. Wind. 10 u odborníka. Pinnacle St. 15 pracuje bez problému, ale u Pinn. St. 19 je od samého počátku problém v tom, že je nefunkční náhled videa. pokoušel jsem podle českého návodu na použití zjistit kde dělám chybu , ale bez výsledku. zajímalo by mě .jestli někdo nemá, nebo neměl podobný problémm s Pinn 19 jako já a jak se s tím popral. Předem Vám děkuji za Vaše odpovědi
Omlouvám se za nepřesnou otázkou, jedná se o náhled zdrojového videa, zdroj jako takový je funkční, protože zvuková stopa i běžec na časové ose pracuje ve všech případech dobře. Mám ale podezření na Win. 10, které se mi do počítače naistalovali místo Windows 7.
Tudíž máte tam dva náhledy a zdrojové nejde. A zeptám se hloupě, máte ho zapnutý vpravo nahoře v rohu? Jinak s tím Win. 10 nevím jestli to má vliv. Mám W7.
Myslel jsem zapnutý dva náhledy zdrojový a časovou osu. A jednotlivě jdou? Zdroj nebo čas. osa?.
Děkuji za rady , které jste mi nabídli. Jelikož se s tímto problémem trápím asi 2 dny a odstranění potíží bylo stále v nedohlednu, půjčil jsem si od manželky její notebook, ve kterém má poctivý o.s. wynd.7 a ten prodlematický program Pinnacle Sis. 19 jsem do něho nainstaloval. A div se světe, vše maká s těmito sedmičkami bez problému. Tak že shrnuto, windows 10, které se nám snaží nbídnout, nebo dokonce díky podloudným aktualizací, nám do počítače nainstalují, stojí za prd jako všechna unáhlená a nevyzkoušená rozhodnuití. Už se těším až ty desítky hodím na hnůj a omluvím se sedmičkám, se kterými mě bylo dobře. S díky o zájem s mým problémem Tatik.
Nahledove okno programu Pinnacle Studio je pouze sedive, nezobrazuje se zadny nahled.
Problém se zobrazením náhledu by měla podle našich zkušeností odstranit instalace rozhraní DirectX End-Use-User Runetimes (June 2010) ze stránek Microsoftu ( http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8109 ).
K problému existuje také ukázkové video, které je dostupné na serveru YouTube:
funguje to...S pozdravem Milan Manycz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.