Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční náhled v Pinnaclu Studiu 19

Od: tatik® odpovědí: 6 změna:

Vážení, obracím se na fórum ohledně potíží s programem Pinnacle Studio 19. Před pár dny jsem si koupil Pinn. St.19 s očekáváním lepší práce s videem oproti Pinn. St. 15. Program jsem si nechal nainstalovat na svůj PC ve kterém e nainstalován o.s. Wind. 10 u odborníka. Pinnacle St. 15 pracuje bez problému, ale u Pinn. St. 19 je od samého počátku problém v tom, že je nefunkční náhled videa. pokoušel jsem podle českého návodu na použití zjistit kde dělám chybu , ale bez výsledku. zajímalo by mě .jestli někdo nemá, nebo neměl podobný problémm s Pinn 19 jako já a jak se s tím popral. Předem Vám děkuji za Vaše odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

0x

Myslíte náhled zdrojového videa? Duál video, zdroj-časová osa? Zdroj nejde?

hodnocení

Omlouvám se za nepřesnou otázkou, jedná se o náhled zdrojového videa, zdroj jako takový je funkční, protože zvuková stopa i běžec na časové ose pracuje ve všech případech dobře. Mám ale podezření na Win. 10, které se mi do počítače naistalovali místo Windows 7.

jofa*

Tudíž máte tam dva náhledy a zdrojové nejde. A zeptám se hloupě, máte ho zapnutý vpravo nahoře v rohu? Jinak s tím Win. 10 nevím jestli to má vliv. Mám W7.

doplněno 14.06.16 18:02:

Myslel jsem zapnutý dva náhledy zdrojový a časovou osu. A jednotlivě jdou? Zdroj nebo čas. osa?.

hodnocení

Děkuji za rady , které jste mi nabídli. Jelikož se s tímto problémem trápím asi 2 dny a odstranění potíží bylo stále v nedohlednu, půjčil jsem si od manželky její notebook, ve kterém má poctivý o.s. wynd.7 a ten prodlematický program Pinnacle Sis. 19 jsem do něho nainstaloval. A div se světe, vše maká s těmito sedmičkami bez problému. Tak že shrnuto, windows 10, které se nám snaží nbídnout, nebo dokonce díky podloudným aktualizací, nám do počítače nainstalují, stojí za prd jako všechna unáhlená a nevyzkoušená rozhodnuití. Už se těším až ty desítky hodím na hnůj a omluvím se sedmičkám, se kterými mě bylo dobře. S díky o zájem s mým problémem Tatik.

jofa*

Tak máte zkušenost. Měl jsem a mám Pinnacle řadu let i verzí a nikdy tento problém nebyl. Kde je v W10 problém, by mne taky zajímalo.

milanmanycz
hodnocení

0x

Nahledove okno programu Pinnacle Studio je pouze sedive, nezobrazuje se zadny nahled.

Problém se zobrazením náhledu by měla podle našich zkušeností odstranit instalace rozhraní DirectX End-Use-User Runetimes (June 2010) ze stránek Microsoftu ( http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8109 ).

K problému existuje také ukázkové video, které je dostupné na serveru YouTube:

funguje to...S pozdravem Milan Manycz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]