Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu jak se dělá, když mám 2 fotografie a potřebovala bych 1 osobu z fotografie vyměnit a místo ní dát tu z druhé fotografie..Děkuji.
Vložením obrázku do obrázku. Má.li to vypadat věrohodně, tak to není žádná legrace. Musí být obě foto k tomu vhodné a pokud jste v žádném editoru s fotografií nepracovala, tak výsledek nebude uspokojivý. Zjednodušeně napíši, že oříznete obrys osoby (nástroj pro výběr) , což není vůbec snadné (rozevláte vlasy. nos atd.) a vložíte, překryjete osobu na původní fotografii. Ale! Pokud bude zcela pozičně jinak, musíte předem připravit místo pro vložení. Vyretušovat část původní osoby a oklolí, doplnit přostředím, třeba klonováním a potom vložit osobu. Dále zvolit ostrost obrysu, rozmazání obrysu, sladit barvu, stíny atd. Kombinací postupu je víc. Pokud to je jako nějaká legrační záležitost v záměně, tak budíž. Několik let dělám s editorem ale řeknu popravdě, pustit se do toho, bych si hodně dlouho rozmýšlel.
Doplním, že něco jiného je vyměnit obličej na nějakém skupinovém tablu, kde kouká jen hlava a něco jiného celou osobu na foto kde je jednou s hlavních v kompozici.
Soulas s jofou, že fotky musí mít stejné rozlišení, ale pak už je to poměrně jednoduché.. myslím i pro laika.. Postavu zkopírovat, očistit okraje, původní fotku zaretušovat, aby neprosvítala za okraji, sjednotit barevnost.. klidně bych na to mrkla, otázka pár minut
záleží na pozadí.. já bych postupovala tak, že bych holku nejdřív z fotky vyretušovala, jako by to tam nebyla až pak na místo nakopírovala druhou fotku. například ty rozevláté vlasy taky nejsou problém, vpodstatě se ořízne zhruba úče, do měka se vymaže a pod vrstvu s novou postavou se vloží ještě vrstva .png vlasů, některé vzorové se dají koupit, jiné se najdou free na netu.
Byla bych grafička naprd, kdybych si pod tím představovala něco obtížnýho a časově náročnýho.. :D.. zadavatelce jsem poslala mail adresu, tak pokud pošle fotky, napíšu, kolik času mě to stálo ..
ria: Tak to smekám. Já bych si na fotku kde se třeba drží kluk s holkou za ruce a vyměnit jednu osobu za jinou, aby to vypadalo věrohodně dlouho rozmýšlel. Rozumějte, foto osob ze dvou tří metrů, děvče rozevláté vlasy větrem atd.
ria® : A mohla bych Vás poprosit, že byste mi s tím pomohla? Já jsem s tím ještě nikdy nedělala, byla bych ráda za každou pomoc. Jestli mi napíšete Váš e-mail, kam bych poslala fotky.
ria® : Chci se zeptat, kam jste mi poslala Váš e-mail, nenašla jsem od Vás žádnou zprávu..
Ve vnitřní poště od Vás zprávu nemám.
ja bych jen dodal, ze cisteni predem je kontraproduktivni prvni napasovat noveho cloveka, a pak az preretusovat, co tam nepatri
u rozdilnych rozliseni tu ostrou predlohu "zku*vit" preukladanim jako jpg nez se kvalita vyrovna
ria® :Dobrý den, tak jak se Vám daří s těmi mými fotkami? Nebo kdyby šlo jen vyměnit obličej, třeba by to bylo jednodušší...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.