Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porovnání notebooku

Od: viktorin odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, potřeboval bych poradit, který ntb je lepší rozdíl je jenom v cpu jeden má 2 jádra intel celeron a druhý intel atom 4 jádro, Předem říkám nejde mi o hraní her atd. , jenom základní úkony, email, film, apod. , ale spíš se kloním k tomu levnějšímu protože si myslím že takový rozdíl v tech cpu to nebude... předem díky za odpověd...

přikládám:

czc.cz/...

czc.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

0x

Za mne ani jeden , 32GB disk bych zaplnil za půl dne i dříve asi.

pc*

Jak píše kolega - nebrat.

Nejenže se na disk nic nevejde, ale vše co má výkon pod 1800 -2000 bodů je pro práci nepoužitelné a budete se rozčilovat. Já podobný NTB měl a hned druhý den jsem ho vrátil. Atom nebo N kový procesor - jedno je horší než druhé.

Osobně bych připlatil na nejlevnější i3.

cpubenchmark.net/...

notebookblog.cz/...

czc.cz/...

hodnocení

0x

stačí mi v odkazu "acer" a "asus" - a nebral bych to ani za polovic... bez ohledu na "super cenu"

Hledejte Lenovo, HP, toshiba ...

doplněno 14.06.16 15:50:

@PC je pravdou, že poslední dva roky jsem PC ani NTB nekupoval - nemám důvod, s LENOVO jsem spokojen. V letech 2004-2012 jsem řešil pár problémů s těmi uvedenými... jestli se zlepšili, pak zřejmě ve vyšší cenové relaci. Stále (i zde na webu) vidím velmi časté stížnosti na tyto značky.

pc*

Tady nejde o to jestli Acer nebo Asus, ale o to co je uvnitř.

Mimochodem ASUS je celkem dobrá značka, Acer se zlepšil, a jsou určitě lepší než nějaké Lenovo, které nemá poslední dobou nic dotažené.

Stačí si přečíst diskuze, kde se neustále řeší problémy s výrobky zn. Lenovo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]