Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje zvuk Win 7

Od: alien8* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
Čistil jsem PC a asi nechtěně odstranil něco co mě teď brání funkčnosti zvuku. V oznamovací liště je zvuková ikona s červeným křížem a píše že není žádné výstupní zařízení sluchátka ani reproduktory. Spolu s tím ani v žádném přehrávači nelze spustit obyčejná mp3. Píše, že nedokáže spustit soubor. Ovladač AMD high def. Audio jsem přeinstalovat, ale nepomohlo.
Jaký postup mi poradíte ve vyhlazování takového problému?
Děkuji za veškerou pomoc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

remisak*
hodnocení

0x

stahnu.cz/...

Stáhnout a nainstalovat, spustit skenování a měl by nainstalovat novější ovladače.

doplněno 11.06.16 10:23:

servispckupka.cz/...

dafina*
hodnocení

0x

windows.microsoft.com/...

support.hp.com/...

Zkuste podumat, ale také mám pocit, že to chce novější ovladače, já bych dala CD se základní deskou do mechaniky a přeinstalovala nebo jak píše kolega, stáhla novější ovladače. Co Vám to píše ve správci zařízení, že ovladače jsou v rychtyku? Něco jako je na obrázku? Ovládací panely, správce zařízení, vlastnosti...co tam tedy máte?

Nefunguje zvuk Win 7
Nefunguje zvuk Win 7 #2

alien8*
hodnocení

Je tam i tv karta. Doufám ze booster to dohledá. Já tady těm programům moc nevěřím.
remisak*

Používám jej již několik let a spokojenost.

doplněno 11.06.16 11:53:

Nebo: start, ovládací panely a obnovení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]