Nejste přihlášen/a.
Zdravim.
Prosim o radu. Potřebuji barevnou laserovou tiskarnu se skenerem,ale nevim kterou si vybrat.
Potřebuji kvalitní tisk, ale nechci za tiskarnu davat 20.000 a vice.
Ta barevna ma jeden toner? A když budu tisknout jen černobile, tak se bude spotřebovavat barevna barva? (jak to je u jehličkovych) nebo to tam je nějak rozdělené?
Co byste mi k ni řekli? Nebo je nějaka lepší nahrada?
Děkuji
Řekl bych že v poměru cena/výkon je to optimální.
1. Při registraci na stránkách výrobce je 3 roky záruka
2. Má navíc duplex (oboustranný tisk)
3. Má podavač originálů
4. Je jednoprůchodová (třeba HP je 4průchodová) = OKI má 4x rychlejší tisk v barvě
5. má 4násobnou životnost fotoválce (při barevném tisku), dvojnásobnou pro černobílý tisk.
----
Porovnával jsem i cenů tonerů u jednotlivých tiskáren a tato vychází nejlíp
tiskárna -- cena tiskárny ---- cena sady 4 tonerů
Samsung SL-C480W --- 5 990 Kč --- 4000Kč
Xerox WorkCentre 6025BI --- 5 890 Kč --- 3100
Canon i-SENSYS MF623CN --- 6 990 Kč --- 3000 Kč
OKI MC342dn --- 7 003 Kč --- 2000 Kč
HP Color LaserJet Pro MFP M176n --- 6 499 Kč --- 1800 Kč
Moc děkuji za takovou odpověd.
Posledni otazka - u tiskarny OKI se ty tonery daji doplnovat?
No a cenu kterou jste našel za tonery - tak u SAMSUNGU 4000 za všechny barvy a u OKI 2000 jen za jednu (dle alzy)
To jsem zatím nezkoumal, nicméně myslím že alternativní náplně nebude problém sehnat.
Jinak levnější OKI MC332dn nemá oproti 342dn fax, který není pro domácí použití potřeba, tonery by měly být stejné pro obě tiskárny.
V diskuzích je tato tiskárna docela ceněná, nevýhodou je její váha, ale to je spíše plus pro tuto robustní tiskárnu.
Cenu toneru jsem hledal namátkou na netu nejlevnější varianty - třeba tady -
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.