Nejste přihlášen/a.
Ségra má na baráku napojenou wifi. Na všech mobilech se jde připojit bez problému a notebooky nám vůbec nejdou připojit. Najdu si síť sestry a vůbec se mi neukáže ikonka zadat heslo a jen se ukáže připojovat automaticky a to když kliknu tak se stejně nepřipojím kort, když nezadala heslo a teď koukala a už se mi to ukazuje na všech wifi co se mi zobrazují.. Co mám dělat, abych se připojila a ukazovalo mi to zadat heslo. Děkuji
Dotaz na heslo se má zobrazit až právě po stisknutí "Připojit" , kde se taktéž nachází volba "připojovat automaticky". Žádná ikonka se zobrazovat nemá.
Pokud je wifi zaheslovaná (předpokládám, že to na mobilech vyžaduje heslo) tak bych zkontroloval bezdratove site uvnitr notebooku. Je mozne, ze se nazev wifi site sestry shoduje nebo koliduje s jinou wifi siti, kterou jiz mate ulozenou v notebooku. Pak to heslo samozrejme nezada, ale ani se to nepripoji. Proto kliknete (pokud mate windows7> ) na Start -> napište "spravovat" a vyčkejte, než to najde "spravovat bezdrátové sítě" -> spustťe -> a zkontrolujte v seznamu wifi siti, zda tu neni ona segrina. Tu vymazejte, pak znovu vyhledejte wifi site, kliknete na sestrinu, zatrhnete volbu "pripojovat automaticky" kliknete na Pripojit a v tu chvili se musi objevit okno s zadosti o heslo.
Jeste me napada problem se standardy wifi siti, kdy pokud nekdo nastavil na wifi routeru pouze standard 802.11n , který třeba starší wifi adaptéry neznaly, tak bude potřeba přenastavit standard na 802.11 a b nebo g
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.