Nejste přihlášen/a.
Zřejmě mi přestalo fungovat USB.Nepřipojím tablet,telefon,zálohobací disk ani čtečku.nejde ani nabíjení.můžete mi prosím pomoci? Děkuji.
Zkusil bych vypnout/zapnout počítač (úplně vypnout do stavu bez elektriky a zapnout). Ale když ani nenabíjí, asi to nebude softwarem, napájecí napětí obvykle bývá v konektorech USB trvale, pokud běží zdroj. Není-li v USB napájení, mohlo by se jednat o spálenou pojistku (ale ty používají jen luxusní zařízení, zatím jsem takové snad ani neviděl) nebo jiný vážnější technický problém.
Měl jsem namysli počítač, notebook, server, chytrá tv, settop box... v jakém zařízení nefunguje USB?
Každé zařízení,čtečka,tefon,tablet atd.mají svůj přip.kabel.Prohlédl jsem PC skříň,ale žádné viditelné změny nevidím.V úterý jsem čtečku normálně připojil,nabíjela stáhl si dvě knihy.když jsem skončil,zapoměl jsem čtečku odpojit z USB a tak jsen vypnul PC a Potom až vytáhl kabel.Mohlo by to být tím?Mám dojem,že už jsem to někdy takhle udělal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.