Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak mohu ve Windows 8.1 spustit starší software - tiskárny - v režimu kompatibility, aby bylo možné tiskárnu nainstalovat a používat?
Díky za radu. Aleš.
režim kompatibility se spouští přes vlastnosti spustitelného souboru - aneb na setup.exe kliknout pravým tl.myši, zvolit vlastnosti, záložka kompatibilita. Nicméně pokud PC tiskárnu nevidí, tak si nejsem jist, že instalace ovladačů na tom něco změní.
Kde všude v PC může být tiskárna po zapojení do PC a zapnutí hlavním vypínačem na tiskárně " vidět "?
Kde je možné ji hledat - tento počítač - a kde ještě může být k " nalezení "?
Díky. Aleš.
Psal jsem, že to režim kompatibility nevyřeší proto, protože jsem se řídil Vaší informací "zapojím tiskárnu do notebooku a zapnu ji, tak se nikde nic neděje" ... což by se ale dít mělo, minimálně by měl PC "cinknout" že se "něco" zapojilo do USB ... to, zdali to je nejnovější skener, nebo nejstarší tiskarna je celkem zatim jedno - vzdyt PC v tu chvíli neví, co jste zapojil. Bud si ty ovladače stáhne, nebo je chce po Vás ... ale musí poznat, že jste něco připojil, což u Vás nefunguje, čili bych to viděl buď na špatný kabel, špatný konektor tiskárny nebo špatný konektor USB notebooku.
Zařízení by mělo být vidět ve správci zařízení -> Hledat (případně klávesa WIN + R) -> napsat devmgmt.msc -> spustit
Zde by mělo být vidět neznámé zařízení (které samozřejmě opět zmizí, když odpojíte ono zařízení - žádné ovladače v tu chvíli potřeba nejsou)
A co je problém? windows update nenajde driver? Nebo blbne tisk (více kopií, špatné zvětšení stran mimo , nebo tiskne haluze)? Nebo manuální driver se nedaří instalovat?novu přidat
Mě taky málem jeblo z instalace tiskárny a jejích problémů, ale podařilo se to stažením driveru z HP a ruční instalace, pak se to zase nějak vydělalo a stačilo tiskárnu odebrat a znovu přidat
S režimem kompatibility u HW jsem zatím neměl problém mimo jednoho - skener pro max. XP. Vše ostatní šlo, jen mít správný ovladač a zadávat správně režim kompatibility - napište nám přesný název tiskárny či programu, který chcete instalovat...
prostě si stáhnu canon-europe.com/...
pravým tl. myši režim kompatibility - nastavím W7 a je to ... jaký problém? to prostě jít musí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.