Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stažení filmu z ulož to

Od: zavinac® odpovědí: 9 změna:

zdravím,,,stáhla jsem si film a nemohu ho najít není na ploše...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Také by mohl být film ve správci stahování. Pokud ho tam najdete, klikněte na něj pravou myší a zvolte otevřít složku.

hodnocení

1x

Pak je ještě jedna možnost (i když trochu nepraktická). Spusťte stahování znova (třeba i něčeho jiného) a pozorně sledujte okna. Než stahování definitivně spustíte, bude tam někde uvedeno, kam se soubor ukládá. Tenhle postup je vhodný, když si nepamatujete název staženého souboru, takže ho nemůžete podle názvu hledat.

ladinpraha*
hodnocení

1x
Zmackni Ctrl + J.
doplněno 09.06.16 20:07:

Stáhnul se vůbec?

Možná tam je, jenom není vidět. Podívej se na plochu v Průzkumníkovi.

hodnocení

mám to nastavené na plochu a není tam

hodnocení

0x

Tak zmáčkni start a napiš název filmu do té kolonky co je dole a je tam ta lupa.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, bude tam, kam máte nastaveno ukládání. Většina lidí na to má Dokumenty, resp. Downloads (Stažené soubory). Můžete ho hledat i podle názvu - Start / Najít soubory.

Zdravím!

doplněno 09.06.16 17:19:

zavinac - mám to chápat tak, že za tři dny jste ten soubor v PC nenašla? A žádná rada Vám nepomohla? Nebo jste vůbec nic nezkusila, nehledala a stále hledíte na tu Plochu?

Stáhněte si ten film znovu a sledujte, kam se chce uložit (nebo to místo zvolíte ručně).

Mimochodem stahovat, resp. ukládat soubory na Plochu (a do OS) není nejlepší nápad.

doplněno 09.06.16 20:12:

zavinac - stáhněte si ten film znovu a ten původní už nehledejte. Není vyloučeno, že tam v PC ani není, protože se stahování nedokončilo a "nedostažený" soubor se vymazal. Vy si zkuste nejdříve stáhnout libovolný, malý soubor, u kterého znáte název a ten najděte. Až budete stahovat ten film, tak bude na stejném místě (když se stahování dokončí). Jinak, těžko se radí, když na druhé straně není pokus o nalezení. Uznáte snad, že potom si zde jen tak povídáme, ale výsledek to nepřinese. A to po Vás nikdo nechtěl nějaký razantní zásah do PC. Takže, musíte se osmělit, zkoušet a učit se s PC.

hodnocení

bene já tomu tak nerozumím,,byla jsem zvyklá že mi to jde -tedy šlo na plochu a nejednou ne..

hodnocení

Já už to mám přišla jsem na to...jupí díky všem

garfieldkomiks*
hodnocení

0x

Tak zkuste si to vyhladat v dokumentech a nebo zobrazit stažené soubory (v prohlížeči), ve kterých je zástupce toho filmu. U toho klikněte na otevřít umístění souboru. Snad to pomohlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]