Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám takový problém nevím co se stalo, ale strašně mi poklesla rychlost internetu, s kamarádem jsme se přeli, on měl vždy pomalý internet, a já tak nějak rychlejší, jde o to, že když jsem mu posílal naměřenou rychlost provedenou dne 9.5. 2016 byla takováto rychlost.cz/...
a rychlost naměřená dnes je taková rychlost.cz/...
Opravdu dramatický pokles, prosím poraďte mi jak je to možné.
Předem díky.
Václav
To je jednoduché...nemáš garantovanou rychlost a na stejné připojení je více lidí. Další možností je, protože jsi podle IP u Starnetu, že je to u vás zarušené a je tam horší přenos, ať už okolo tebe, nebo až na sektoru... Taky tychle testy na rychlost.cz nejsou nic moc. Zkus www.speedtest.net
Pokud bude rychlost pomalá víckrát tak to pořeš s technickou podporou
Dalšíu možnost je tvuj router, neměnil jsi ho? Nebo tě někdo může rušit pokud jsi přes wifi. Zkus přes kabel
Poslední možností je, že jsi při měření něco stahoval, případně bylo pc hodně vytížené...
Jestli máš optiku do baráku tak je to klidně možné Když jsem dělal u jednoho poskytovatele tak jsem zažil pár lidí s optikou, kteří si zoufali z rychlosti, přitom jim to lítalo jako fík. Vždy to buď měrilo blbě na podobných stránkách a nebo dooost zastaralé pc, které to nedalo a nebo to občas nedal router
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.