Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
v jednom bytu mám modem: D-Link DVA-G3671B. Z něho mám kabel do počítače a internet funguje.
Ted potřebuji v novém bytě zprovoznit internet. Vybral jsem si od T-mobile, tarif Standard.
V do nového bytu potřebuji modem, či router, prostě ten přístroj jako mám ve starém bytu kde internet funguje.
Snažil jsem se o tom něco přečíst, ale stejně nemám tušení co koupit.
Proto prosím o radu, nejlépe o odkaz na nějaký přístroj který můžu hned objednat. Jde mi také o nízkou cenu.
Děkuji za tipy.
Promiňte, zeptám seč trochu jinak - proč jste vybral T-Mobile? V místě není žádný jiný dostupný internet?
Pokud vyberete T-mobile, pak třeba toto zkraceno.cz/... Obsahuje jeden port LAN a dále wi-fi. S tarifem za 2301,-Kč @jaroslave TP-LINK TL-WR841N je pouze router...
doplněno 06.06.16 10:50:Doma teď máte D-Link DVA-G3671B, je to ADSL2+ modem a router s wi-fi; pokud chcete na nové místo rychlý LTE internet (3G, 4G), potřebujete minimálně LTE modem pro jeden počítač, pokud chcete i wifi pro další přístroje, pak nejlépe s routerem a s wifi. Cena těchto přístrojů pro 4G LTE se pohybuje trochu výše zkraceno.cz/... , než pro ADSL2+. kde se dnes dostanete na ceny okolo tisíce. Pokud opravdu chcete bezdrátový rychlý internet od T-mobile a nechcete každou chvíli nabíjet baterie od přenosných modemů s funkcí WiFi HotSpot-u, pak nezbývá než na začátku investovat navíc pár korun; když už dále budete každý měsíc platit za data...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.