Nejste přihlášen/a.
Mám bezdrátovou klávesnici i bezdrátovou myš.Po zapnutí počítače se mi za krátkou dobu sekne šipka na displeji a nejde mi myš,prosím o radu,Děkuji Dana
Kupte si drátovou - myš na baterky byť s lepší baterkou - se seká vždy. Zvláště při větší vzdálenosti nebo při nějaké překážce dokáže BT zlobit... Já ji měl 2 dny, než jsem se vrátil ke kabelu.
njn... pravda - tak jinak - pokud bezdrát stojí do tisícovky, je vyšší pravděpodobnost, že ten kup byl k ničemu. Vyšší částka ale nezaručí kvalitu...
a baterie máte nové?
No ono záleží co si kdo koupí. Testoval jsem třeba nějaké myši od Geniusu i Trusu a to byla hrůza. Zkus něco od Logitechu, Microsoftu... to bude jiné kafe
BTW rada řešení kup si drátovou myš to asi nechce tazatelka slyšet...
Po startu si systém načítá spoustu věcí, takže je možné, že prostě nestíhá. Jinak je sekání nezdrátové myši známkou slabé baterie.
Proč potřebuješ nový OS? Na starším PC bych nechal WinXP. Můžeš nový OS koupit a nainstalovat, ale taky tím mohou přestat některé věci fungovat. Jedná se o PC nebo NB.
Obecně řečeno, drát je drát.
já měla drátovou myš a bezdrátovou klávesnici a bylo mi řečeno,že si mám koupit i bezdrátovou myš,že drátový a bezdrátový občas spolu nekomunikují tak mám novou myš bezdrátovou a stejně mi to seká
Kúpil som bezdrôtovú klávesnicu s myšou Genius. Po čase som drôtovú Genius myš dal naspäť a doteraz mi spolu veselo pracujú. Káblová myš Genius a bezdrôtová klavesnica Logitech. Aj mne sa občas stane, že mi bliká kurzor, myš nereaguje, ale myslím, že to robí op. pamäť. Aj Everest mi niekoľko krát naznačil, že mám slabú pamäť. Vtedy musím reštartovať tlačítkom natvrdo, nič inšie mi nepomôže. Ale dnes musím zaklopať na stôl. Obidvaja pekne fungujú, krurzor je kľudný a pracuje, už od 16. hod. Operačný systém Vista !
Ještě potřebuji radu,mám nainstalovaný operační systém WINDOWS XP který není podporovaný už,jak mám nainstalovat novější oper.systém,díky za info
To, že systém není podporovaný fakticky neznamená žádný problém. Určitě bych jen kvůli tomuto faktu neuvažoval o přeinstalaci. Mnoho mých zákazníků jede i na W98, většina na WXP, až poslední dva roky dává výrobce na počítače W7. Přesněji řečeno - jeho zaměstnanci downgradují nakoupené PC na W7. A to proto, že nejdůležitější vlastnost požadovaná od instalovaných PC je spolehlivost a stabilita. Protože ty PC řídí stroje v cenách začínajících na milionu, ale spíše na dvou a víc. Samozřejmě - chápu, že pro někoho je ,,imidž´´ důležitejší, ale pokud máte PC na práci a nemá další problém, nechte WXP. Co se týče myši - mám noťas, jedu na něm denně CAD , CAM a podobné programy. Přesto sebou vozím nejobyčejnější mrkvosoftí myš s drátem. Potřebuji totiž, aby fungovala a to spolehlivě, abych nemusel u zákazníků místo školení křísit vlastní myš.
Nepodporovaný znamená, že nedostáva aktualizácie. Odborníci tvrdia, že ho môžu napadnúť hakeri.
Na stolovom PC , 7 rokov starom, mám pôvodný Vista, na notbooku mám novo nainštalovaný zdarma W 10.
Browser Chrome hlási, že uz nedáva na Vistu aktualizácie, ale zatiaľ ide. Na Firefoxe mi pc ešte ide, a na nič sa nesťažuje.
.Z XP si už musíš zaplatit originál reinštaláciu na W 10.
Já jsem počítačový laik,počítač používám pouze na email,elektronické bankovnictví atd,prostě pouze soukromého rázu.V elektr.bankovn.mi ukazuje,že oper.systém není podporovaný,tak proto se informuji,jinak mi tento počítač na mé používání stačí,nerada bych investovala do nového.Jsem už ta starší generace a jsem spokojena s tím co mám.
1) že by byl problém drátová myš a bezdrátová klávesnice...no to je s prominutím kravina, to může říct jen nějaký prodejce.
2) to sekání- podle toho co píšete tak se nesekne jen myš, ale celé pc. Já bych neuvažoval o změně operačního systému, ale celkově o PC. Operační systém sice nebude v nejlepším stavu, ale pc bude celkově zastaralé a zasloužilo by si výměnu.
Pokud někdo používá pc jako psací stroj, stačilo by vyčistit nebo reinstal XP... Se slzou v oku vzpomínám, jak proklínané XP bylo oproti novým OS "stabilní"...
Nemám relativně nic proti xpčkům, ale uživatelka by musela najít někoho kdo ji přeinstaluje win, pak by zjistila, nebo tedy uz zjišťuje, že jí nefungují některé stránky. Tuším, že jediná opera se vytahuje s podporou xp i nadále, firefox končí, chrome taky. No a to je pro internetové bankovnictví o ničem. No a pak tu máme výkon pc, bude jistě už celkem pomalé na tuto dobu, ale dobrá. Tak pak se může sekat třeba kvůli teplotě, ramce, disku... Takže by to chtělo trochu servis, tedy pokud nepomůže jen ta přeinstalace win.
BTW xpčka byly stabilní až od SP3 tak bych je zas tak hned nechválil To té doby to byla někdy katastrofa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.