Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba 651

Od: eva* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Prosím o radu. Notebook mi hlásí chybu.Připojování přez VAN Miniport (PPPOE) Chyba 651. Přez wifinu. Nevím si stím vůbec poradit.Za každou pomoc děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste restartovat NTB, restartovat router a najít si v NTB svou domácí "wifinu"znovu, resp. pokud to ještě nepůjde, tak původní odstranit a udělat si novou.

Zdravím!

doplněno 04.06.16 08:36:

Nemáte zač. Ovšem, nevím, zda Vám to pomohlo nebo jste to ještě nezkusila.

doplněno 04.06.16 13:03:

Takže, restart NTB nepomohl a restart routeru buď proběhl a pomohl nebo nebyl udělán.

Ovšem, protože se z domova na internet připojíte nějakým jiným zařízením, tak budeme předpokládat, že Vaše domácí "wifina"vysílá - jinak byste si nastavila router stejně, jako už jste to asi dělala, když byl nový. Závada bude v NTB a tam to zkuste dle návodu viz odkaz.

Neuvádíte svůj OS Windows, tak to snad bude podobné. Také nevím, jestli v NTB nevidíte jen tu svou "wifinu", ale nějaké sousední třeba ano. Každopádně, já mám připojení drátem, tak více Vám k "wifině"už neporadím. Hodně štěstí.

windows.microsoft.com/...

eva*
04.06.16 06:46
hodnocení

Děkuji

eva*
hodnocení

Omlouvám se . Mám tady vnoučata. Tak sem zkusila a wifi jsem na notebooku vůbec nenašla. Prosím o radu jak udělat novou.

remisak*
hodnocení

0x
eva*
hodnocení

Jěště jednou moc děkuji vyskouším.

eva*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]