Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se stahováním Ulož to

Od: suzymon® odpovědí: 3 změna:

Zdravím. Nejde mi stahovat přes FrreRapid ze stránek "Ulož to". Ať dělám co dělám, pokaždé a u každého filmu to za několik sekund nahlásí chybu a to se pořád opakuje kolem dokola. Z YouTube stahovat jde. Všimla jsem si, že když na liště zamodřím film, tak se mi tam před tím objeví takový zámeček uloz.to cloud a.s.(cz) a to je v zeleném rámečku a pak teprve až za tím to co chci stáhnout a co zamodřím myší. To jsem tam dříve neměla. Děkuji, jestli mi někdo poradí. Kontrolovala jsem na Fr.rapid jestli mám funkční adresu Ulož to a tam je napsáno že pracuje. Tak nevím kde dělám chybu. Díky za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

neděláte chybu,něco se pokazilo -stahuji pravidelně a nyní mi to hlásí error... počkáme, snad se to opraví,pokud to není nějaká úmyslý blok

hodnocení

Jaraz, děkuji Vám. Mně bylo totiž divné, že to jde normálně z YouTube a z Ulož to a Datoid, odkud běžně stahuji to dnes nešlo.

suzymon- funguje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]