Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrázek do mp3

Od: jasonspezza odpovědí: 11 změna:
Ahoj, furt hledám program který mi vloží celý HD obrázek do mp3 ale furt nic. Jen samé tagy prostě maličké obrázky. Chci to jako na fotce.
Obrázek do mp3

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

1x

Formát mp3 je snad jen zvukový nebo i obrazový?

jasonspezza
hodnocení

To mám z té mp3 udělat mp4 tím obrázkem?

hodnocení

1x

Tady něco nehraje. Upřesněte, o co Vám konkrétně jde. MP3 je audio formát (tedy zvukový). Do toho obrázek nikdy nevložíte. MP4 je formát pro video a z MP3 ho vložením čehokoliv neuděláte. Je to stejné, jako byste chtěl poslouchat fotografie v rádiu, nebo pouštět film na gramofonu.

doplněno 02.06.16 12:30:

Tak to lze vyřešit pomocí nějakého volného střihacího programu (já mám "Studio", ale ten je placený). Do něj se dá vložit do Obrázek do obrazové stopy a zvuk do stopy zvukové. Program to pak "vyrendruje" jako videosoubor. Výsledný soubor pak může mít různé přípony, např. AVI, Mpg, Flv, MP4...

doplněno 02.06.16 12:40:

Ňák se mi to nepovedlo*hi*, takže znova.

Ve střihacím programu je několik stop. Hlavní je samozřejmě videostopa, kterou v tomhle případě necháte prázdnou. Pak tam bývá stopa (několik stop) na zvuk. Do té vložíte požadovanou hudbu. Dále tam bývá stopa pro obrázky, tam vložíte příslušný obrázek. Obrázek můžete časově roztáhnout na potřebnou délku trvání, aby se zobrazoval po celou dobu přehrávání skladby. Pak vložíte nějaký přechod (z nabídky), případně uděláte mezeru a stejným způsobem vložíte další skladbu. Výsledek pak ovšem není audiosoubor (MP3) ale videosoubor, ve kterém nejsou pohyblivé scény, ale statický obrázek po dobu trvání skladby.

jasonspezza
hodnocení

Normálně, chci z mp3 souborů udělat takový soubor kde bude hrát hudba ale hude tam jen obrázek bez videa. Chci takto udělat 8 songů za sebou s tím že každý bude mít svůj obrázek. Obrázky mám v HD
jasonspezza
hodnocení

Díky šéfe.
doplněno 02.06.16 13:19: Nemůžu ten program najít...

Program "Studio" asi zdarma nenajdete, ale měl by to umět třeba "Virtual Dub", nebo "Movie Maker", který je (býval) přímo součástí "Windows".

Ale chtěl bych varovat. Pokud chcete výtvor umístit na YouTube, tak pozor na autorská práva! Obrázek i hudba musí být pouze z Vaší vlastní produkce. Jinak Vám hrozí nepříjemnosti.

rv*
hodnocení

1x

Mám dojem, že obrázek není přímo vložen do mp3, ale v id3tag je vložen odkaz na onen obrázek, který je uložen zvlášť. Takže potřebujete některý editor id3tag a to je vše. Pro přehrávání potřebujete přehrávač, který tyto tagy podporuje. Kdysi jsem používal mp3man32 pro editaci a winamp jako přehrávač, ale dnes určitě existují další možnosti.

cs.wikipedia.org/...

jasonspezza
hodnocení

Ja to chci tak jak je to na tom obrázku protože to taky dám na youtube.

hodnocení

1x

jestli to chcete dávat na youtube, tak přímo v editoru videa youtube jde přidat obrázek i hudba... takže žádný jiný program není potřeba

jasonspezza
hodnocení

Už to mám přes online program mp3 to mp4, dík

hodnocení

0x
Teorie: Musite pouzit program, ktery vyplni tzv metadata. I fotka, coz je obrazek, muze s sebou nest informace typu:cim to bylo vyfoceno, kdy, jaka clona, filtr, cas, gps poloha atd atd. A MP3 soubory maji vyplneno album, rok, interpreta, nazev pisne, obrazek alba, zanr atd atd. Potom zalezi na programu, jestli s temito daty umi pracovat.
Praxe: pouzijte media tagger. Stahnete jej jak ze slunecnice, stahuj, tak i ze stranek vyrobce. Blbne mi mobil, jinak bych vlozil odkaz...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]