Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, po čísté instalaci Windows 7 ( legalní) mi nejdou aktulizace pořád jen vyhledáva ale nikdy se nic nenajde.Už to trvá asi 24 hodin a nic. Pročetl jsem kde co ale ani istalace IE 11 nepomohla. Ví někdo co s tím?
máte W7 vč. SP1? Jestli ne, stáhněte si SP1 a aktualizujte sám.třeba odtud stahuj.centrum.cz/...
Nějak pochybuji, že Vám instalace IE může pomoci s aktualizací.
Jinak měl jsem stejný a problém a k mému překvapení jej vyřešil samoopravný nástroj od Microsoftu:
Pokud si správně vzpomínám, ani mně to nefungovalo úplně jak by mělo - ostatně se bavíme o Windows.
Ještě před samotným nástrojem jsem problém zkoušel vyřešit dle tohoto návodu (mohlo se jednat o kombinaci):
Teprve poté jsem se uchýlil ke zmíněnému nástroji. Můj postup byl:
1) vyhledat aktualizace, chvíli ho nechat vyhledávat, nezavírat,
2) spustit ten nástroj, nechat ho "vyřešit"problém,
3) po proběhnutí nástroje se ukončilo vyhledávání aktualizací a ty, které již byly nalezeny se daly nainstalovat.
Mám Win 7 Pro 64bit SP1, tento nastroj jsem již předtím použil vše bylo zelené jako že opraveno apod ale nepomohlo to ani po restartech atd.
No zkoušel jsem tu KB310810 aktualizaci spustit zvlášt ale ta taky jen vyhledává stále. Pokud vyhledávam a zároven dám tu dignostiku tak se mi vyhledávaní přeruší a vyhodí chybu 0x8024001E. To ale jenom pkud vyhledávam a zaroven diagnostikuji pokud jedno nebo druhé žadné chyby.
Už jsem fakt bezradný...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.