Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi nainstalovat Spybot Search

Od: cigaro* odpovědí: 4 změna:

Odinstaloval jsem Spybot Search and Destroy.Omylem nesprávne přes pridat odebrat programy.Lepší by bylo přes jeho vlastní odinstal program.No už se stalo bohužel.Teď ho nemúžu nainstalovat naspět.Po odklikání průvodcem se zastaví a napíše(A connection the server could not be established.) zhruba přeloženo není spojení se servrem.Skoušel jsem verzi 1.5.1.Tež 1.6. pořád nic .Poraďte.Tune up Utilites neukazují žádnou chybu v registrech.Skoušel jsem to i z vypnutým firevalem a antivirákem,žádný vysledek.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

troja*
hodnocení

1x

a co CCleaner - smazat v Nástrojích

hodnocení

0x

Odinstaloval jsi to stejne jako kdyby jsi pouzil ten vlastni odinstalator.

Prosimte co ma spolecneho pripojeni s instalaci? Nic. Nemas tam spis zaskrtnuto aby zkusil autoupdate a tobe to nejde?

sondaw*
hodnocení

0x

Znovu bych Spybot odinstalovala, vyčistila počítač pomocí CCleaner vč. registru (z nouzového režimu) případně dohledala ručně v registru Spybot Search and Destroy.

Po restartu počítače bych pomocí funkce Hledat zkontrolovala, zda již program v PC není (Program Files) a potom zkusila znovu nainstalovat

cigaro*
hodnocení

nainstalovat spybot se mi podařilo bez problémú až po odinstalaci AVg.8.Potom jsem Nainstaloval AVG.Teď je vše v pořádku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]