Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím o radu: nemůžu se připojit k emailu na seznamu,když zadám jméno a heslo tak se mi to vrátí zpět na přihlášení do seznamu obě pole se vymažou a tak je to stále dokola,poradíte mi co dělám špatně,děkuji Vítková M.
Resil jsem uz nekolikrat a pokazde s jinym zpusobem.
Nekdy staci vycistit cache internetoveho prohlizece. - nepisete, jaky mate prohlizec, ale kdyz si stahnete program Ccleaner, nainstalujete a spustite ve vychozim nastaveni - vycisti jen to, co je skutecne potreba. (zde obrazkovy navod : cistepc.cz/... )
Jindy pomohlo aktualizovat internetovy prohlizec. V zavislosti na operacnim systemu muzete mit zastaraly prohlizec (Win XP podporovali max IE6 (dnes uz je verze IE11)) - jinak nemusite si lamat hlavu s aktualizacema a verzema, ale muzete rovnou vyzkouset jiny prohlizec : Firefox : mozilla.cz/... , Goochle chrome : google.com/...
Jednou jsem mel problemy ze seznamem, protoze nebyl na pocitaci spravne nastaven cas.
Pokud to predtim uz fungovalo (neni to prvni prihlasovani noveho emailu), tak zkuste jen restart ! Nekdy to pomuze.
V posledni dobe se Seznam porad nejak "vylepšuje", takze skoro denne je s necim problem, ja jsem zaznamenala aktualne renovaci mesicniho tv programu, ktery byl jeste nedavno zcela funkcni v puvodni verzi, ovsem ted nabiha zpomalene nebo vubec A jeste tam provokativne vlozili dotaz " jak se vam libi"?
Nekdy se taky po kliknuti na program zcela vyradi prohlizec z provozu a musim restartovat.
Myslím, že kdyby pí.Vítková psala špatně heslo, tak by jí to napsalo "Chybně zadané heslo nebo uživatelské jméno" a nepsala by do diskuse dotaz "tak se mi to vrátí zpět na přihlášení do seznamu obě pole se vymažou a tak je to stále dokola"
... to jen k radám ohledně správnosti psaní hesla či jeho změny.
No já to měl tak, že jsem se nemohl na svoje heslo přihlásit a hodilo to tabulku, že se někdo pokuší na mne přihlásit, nebo tak nějak. Musel jsem na svoje staré heslo poslat nové i s číslem telefonu. Poslali kod a potom staré heslo jsem musel zrušit. Tak odborník už bude vědět co jsem musel udělat. Potom to už chodilo na nové heslo. Berte můj popis s rezervou, ale tak nějak to bylo. Neteř to dělala a já jen přihlížel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.