Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze se mi přihlásit do emailu na seznamu

Od: vitkovam odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,prosím o radu: nemůžu se připojit k emailu na seznamu,když zadám jméno a heslo tak se mi to vrátí zpět na přihlášení do seznamu obě pole se vymažou a tak je to stále dokola,poradíte mi co dělám špatně,děkuji Vítková M.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Resil jsem uz nekolikrat a pokazde s jinym zpusobem.

Nekdy staci vycistit cache internetoveho prohlizece. - nepisete, jaky mate prohlizec, ale kdyz si stahnete program Ccleaner, nainstalujete a spustite ve vychozim nastaveni - vycisti jen to, co je skutecne potreba. (zde obrazkovy navod : cistepc.cz/... )

Jindy pomohlo aktualizovat internetovy prohlizec. V zavislosti na operacnim systemu muzete mit zastaraly prohlizec (Win XP podporovali max IE6 (dnes uz je verze IE11)) - jinak nemusite si lamat hlavu s aktualizacema a verzema, ale muzete rovnou vyzkouset jiny prohlizec : Firefox : mozilla.cz/... , Goochle chrome : google.com/...

Jednou jsem mel problemy ze seznamem, protoze nebyl na pocitaci spravne nastaven cas.

danndys
hodnocení

0x

Nerozesíláte mnoho emailů? Další možností je kontaktovat technickou podporu přímo na Seznamu.

iz*
hodnocení

0x

Máte povolena cookies?

coco

Pokud to predtim uz fungovalo (neni to prvni prihlasovani noveho emailu), tak zkuste jen restart ! Nekdy to pomuze.

doplněno 01.06.16 12:32:

V posledni dobe se Seznam porad nejak "vylepšuje", takze skoro denne je s necim problem, ja jsem zaznamenala aktualne renovaci mesicniho tv programu, ktery byl jeste nedavno zcela funkcni v puvodni verzi, ovsem ted nabiha zpomalene nebo vubec *zed* A jeste tam provokativne vlozili dotaz " jak se vam libi"? *smich* Nekdy se taky po kliknuti na program zcela vyradi prohlizec z provozu a musim restartovat.

hodnocení

0x
Já ti odpovím trochu jinak. Snad všichni kolem mě měli tento problém a koneckonců i já v začátcích s počítačem jsem ho měl. Řešení je jednoduchý, trvalý a hlavně stále funkční.
Nainstaluj si nějakýho emajlového klienta. Třeba klasiku Thunderbird. Pak si ho nastav a už nepoznáš žádný problém s emailem.

pilivoj*
hodnocení

0x

Já se občas taky nevšimnu, že tam zadávám velký písmena místo malých a naopak.Neděláte chybu v tom?

jofa*

Nedávno jsem ten samý problém zde řešil. Žádný restarty, ccleaner a pod. nezabralo. Možná by se to nechalo vyřešit i jinak, ale mne pomohla změna hesla a bylo to vyřešeno.

hodnocení

0x

Myslím, že kdyby pí.Vítková psala špatně heslo, tak by jí to napsalo "Chybně zadané heslo nebo uživatelské jméno" a nepsala by do diskuse dotaz "tak se mi to vrátí zpět na přihlášení do seznamu obě pole se vymažou a tak je to stále dokola"

... to jen k radám ohledně správnosti psaní hesla či jeho změny.

vitkovam
hodnocení

Diky za vsechny odpovedi,ale nepomohla ani zmena hesla,tak jsem pc predala do rukou odbornikům diky vsem Vitkova M.
Tak aby jsi mohla změnit heslo, musíš se napřed do toho emailu dostat. Tudíž tomu až tak úplně nerozumím, kde a jaký heslo jsi změnila.
jofa*

No já to měl tak, že jsem se nemohl na svoje heslo přihlásit a hodilo to tabulku, že se někdo pokuší na mne přihlásit, nebo tak nějak. Musel jsem na svoje staré heslo poslat nové i s číslem telefonu. Poslali kod a potom staré heslo jsem musel zrušit. Tak odborník už bude vědět co jsem musel udělat. Potom to už chodilo na nové heslo. Berte můj popis s rezervou, ale tak nějak to bylo. Neteř to dělala a já jen přihlížel.

dafina*
hodnocení

0x

Důvod může být také ten, že jste se hodně dlouho na tu adresu nepřihlásila. Mě takhle seznam také jednu adresu smazal a protože jsem tam neuvedla upozornění aby mi zaslali na jinou adresu, tak jsem žádné upozornění nedostala a o adresu jsem trvale přišla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]