Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod souboru hudební *wmv na jinou připonu

Od: ggre odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, potřeboval bych převést příponu *.wmv do jiného formátu...jako např *.mp4, nebo mp2

Jedná se o soubor hudební\video\.. v počítači mě to přehrád jde..ale v televizi už bohužel ne...V programu mě jinou možnost než tutu příponu neda..Pomůžete mi prosím jak na to? moc děkuji P.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste si konverzi v programu Format Factory (je zdarma a česky). Zdravím!

doplněno 30.05.16 09:31:

ggre či kytka39 - vycházejte v té konverzi z toho, jaké formáty podporuje (přehrává) ta Vaše TV. Myslím, že formát MPG by mohla přehrát.

doplněno 30.05.16 17:44:

kytka39 - vidíte, MPG nezklamalo .

kytka39

jojo...starý dobrýýý mpg:)

ladinpraha*
hodnocení

0x

slunecnice.cz/...

doplněno 29.05.16 13:18:

Samozřejmě záleží na konkrétní TV. SMART TV umí přehrát většinu formátů, některé TV zase jenom to, co si samy nahrají.

venkov4ever*
hodnocení

0x

Upozornění: Konvertorů je spousta, ale TV se většinou nenechá oblafnout - i po převodu hlásí, že soubor nelze přehrát. Zvláště u původních souborů wmv, tedy toho zřejmě nejhoršího, co v dané oblasti existuje. *nevi*

doplněno 29.05.16 13:19:

4 mikihans: Tazatel nepochybně zkusí a snad bude tak laskav, že poví. *klik*

doplněno 29.05.16 13:26:

Má TV doposud nepřehrála zhruba 5% souborů. V jednom případě formát avi, vše ostatní wmv. Konverze byla marná. Naopak jsem byl příjemně překvapen 100% úspěšností formátu mkv, který hojně využívám. *palec*

Pokud bude převedeno do správného formátu, není důvod, aby to TV nepřehrála. Samozřejmě se nenechá oblafnout změnou přípony souboru, ale musí jít opravdu o změnu formátu. Což snad každý konvertor splňuje.

doplněno 29.05.16 13:39:

ono totiž AVI není formát, ale jen "obal", kontejner, koncovka... záleží na tom, co je v něm za video, to může mít různý formát, a právě ten musí odpovídat tomu co TV přehraje :)

kytka39

no tak zatím nic... pokud vše dělák správně..\moc si jistý nejsem\. zvaknu v Formatfactory na příponu kterou chci..pak nahraju soubor...potvrdím..a už to jde...jenže to nejde...sice to mam v mp4..a PC to jde.. ale televize \asi Samsung\ to nechce přijmout... Zkusím ještě jiné přípony...

dafina*
hodnocení

0x

Formát Factory je filuta. Když mu dám video s azbukou, odmítne to konvertovat - prý eror. Nebo když čínské znaky, arabské a podobně. A tak to dělám tak, že než video vložím do FF, tak soubor přejmenuju, třeba na pokoj a pak když FF vyplivne nový soubor už třeba v avi, tak ho přejmenuju na původní název a karavana jede dál...

Jinak pak v televizi Samsung nemám problém cokoliv přehrát.

takjan*

Zjistil jsem, po spoustě pokusů na změnu formátu pro smart tv (je jich strašně moc, nevím, proč takový bordel vzniknul) že je rychlejší film stáhnout znova, v přehratelném formátu.

dafina*

Ne vždy ta možnost je, na příklad v avi a podobně. Na příklad ČT má filmy, videa už jen v TS.

bour
hodnocení

0x

ffmpeg -i vstupni.wmv -c copy vystup.mp4

kytka39
hodnocení

0x

Hotov...jedíná přípona která mi ze seznamu šla je *.mpg..

jedíná...aní mp4 nešla. Díky za pomoc..:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]