Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych převést příponu *.wmv do jiného formátu...jako např *.mp4, nebo mp2
Jedná se o soubor hudební\video\.. v počítači mě to přehrád jde..ale v televizi už bohužel ne...V programu mě jinou možnost než tutu příponu neda..Pomůžete mi prosím jak na to? moc děkuji P.
Dobrý den, zkuste si konverzi v programu Format Factory (je zdarma a česky). Zdravím!
doplněno 30.05.16 09:31:ggre či kytka39 - vycházejte v té konverzi z toho, jaké formáty podporuje (přehrává) ta Vaše TV. Myslím, že formát MPG by mohla přehrát.
doplněno 30.05.16 17:44:kytka39 - vidíte, MPG nezklamalo .
Upozornění: Konvertorů je spousta, ale TV se většinou nenechá oblafnout - i po převodu hlásí, že soubor nelze přehrát. Zvláště u původních souborů wmv, tedy toho zřejmě nejhoršího, co v dané oblasti existuje.
4 mikihans: Tazatel nepochybně zkusí a snad bude tak laskav, že poví.
Má TV doposud nepřehrála zhruba 5% souborů. V jednom případě formát avi, vše ostatní wmv. Konverze byla marná. Naopak jsem byl příjemně překvapen 100% úspěšností formátu mkv, který hojně využívám.
Pokud bude převedeno do správného formátu, není důvod, aby to TV nepřehrála. Samozřejmě se nenechá oblafnout změnou přípony souboru, ale musí jít opravdu o změnu formátu. Což snad každý konvertor splňuje.
ono totiž AVI není formát, ale jen "obal", kontejner, koncovka... záleží na tom, co je v něm za video, to může mít různý formát, a právě ten musí odpovídat tomu co TV přehraje
Formát Factory je filuta. Když mu dám video s azbukou, odmítne to konvertovat - prý eror. Nebo když čínské znaky, arabské a podobně. A tak to dělám tak, že než video vložím do FF, tak soubor přejmenuju, třeba na pokoj a pak když FF vyplivne nový soubor už třeba v avi, tak ho přejmenuju na původní název a karavana jede dál...
Jinak pak v televizi Samsung nemám problém cokoliv přehrát.
Zjistil jsem, po spoustě pokusů na změnu formátu pro smart tv (je jich strašně moc, nevím, proč takový bordel vzniknul) že je rychlejší film stáhnout znova, v přehratelném formátu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.