Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nechal jsem si opravit Pc a přeinstalovat windows xp na 7. A ted se mi Pc každou chvíli vypíná. Poradte mi, co s tím? Děkuji.
Vypínání může být nastaveným časem při nečinnosti. Nastavte si v ovládacích panelech tyto položky v sekci možnosti napájení.
Pokud se samovolně vypíná a vypíná se při spouštění aplikací, začal bych klidně nějakým monitorem teploty. Tohle je totiž náramně typické pro zanešené větráky či odfláklou aplikaci teplovodné pasty.
Jinak další věc po teplotě co bych zjišťoval jsou napětí (v BIOSU), zda všude teče co má. SW řešte až budete vědět že šlape na provozuschopném HW.
Dobrý den, čeho se týkala ta oprava? Kdo dělal přeinstalaci OS, resp. je to originální instalačka nebo stažená z internetu? Funguje OS v nouzovém režimu? Zkoušel jste nastavit BIOS výchozí, resp. jestli je integrovaná grafická karta, tak ji tam nastavit na maximum (ovšem, to by asi PC spíše tuhnul, kdyby měl málo RAM pro grafiku)? Pokud se Vám nepodaří závadu odstranit, tak vraťte PC tomu, kdo ho opravoval a instaloval OS - ať si to po sobě opraví. Zdravím!
Je chlazení dostatečně vyčištěno? Točí se ventilátor dostatečně rychle? Proudí z chlazení vzduch? Nepřehřívá se pc? Když píšete pc, snad myslíte pc a ne notebook...Stáhněte si ze Slunečnice program Everest a ten Vám pak řekne, jaké máte teploty. Jestli vysoké, pc se bude vypínat..A také se toho ajtáka zeptejte, jestli nedával moc třeba teplovodivé pasty.
Proběhla "modrá smrt "třeba?
Protože zatím nevíme co to je, zkuste si stáhnout tento program. Hodně Vám napoví..
Může být i poškozená deska /nafouklé kondenzátory/. Je pc hodně staré?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.