Nejste přihlášen/a.
Chtěla jsem si pustit film a po vložení dvd nic, něco mám blbě?
Ale co nevíte? Díky
A zkoušela jste ho pustit? Máte DVD mechaniku? Dáváte DVD lesklou stranou dolů? Jaký je formát? Jaký je přehrávač? Z Vaší otázky si nejsem pořádně jistý ani jestli jste to DVD vložila do notebooku, nebo do toustovače.
Mám notebook a do něj jsem strčila toDVD a nic.
Toustovač mám ale DVD se propadlo tak jsem ho raděj vyndala.
Ale dobrý dík
Pokud NTB něco pamatuje, tak mechanika odešla do věčných lovišť. Zkuste se v místním servisu zeptat kolik by stála výměna mechaniky, ale musíte uvést přesný typ svého NTB. Tipuju, že oprava bude drahá (cca 1500 Kč) a po několika letech mechanika umře znovu.
Spíše vyplatí koupit mechaniku externí s USB připojením a s tou daný počítač dožít. Ostatně ta DVD mechanika se může hodit kdykoliv i k jiným PC.
Zkuste restartovat. Lidi málo restartují při potížích...Snad máte ovladače na mechaniku, ve správci zařízení, jestli jsou tam žluté otazníky..Položite kurzor na tento počítač- vlastnosti - vlevo nahoře - správce zařízení..
Tedy, snad máte OS 7.
Ještě mi došlo - pokud máte žluté otazníky ve správci zařízení, dejte sem obrázek, neco by nebylo v pořádku.
Koukám dafina jede taky na APU . Povedený procesor, na domácí použití víc než dostačující.
Sestava pro domací použití se vejde do 10K.
Já jsem upgradoval z A8-7600 na A10-7890K.
Celkem to stálo všechno uplně nové 14 000 kč. Včetně televize v pc. Ostatní - monitor 22..- myš, klávesnice atd. jsem měla. Vloni zakoupeno. Na domácí použití naprosto stačí, protože nikdy jsem nehrála, nehraju a hrát nebudu - hry. Nebavilo by mě to. Takže jinak si fakt na mašinu nestěžuju.. Dělat s tím už nic nebudu, takový odborník zase nejsem..stačí mi to. Jsem skromná, nemusím mít všechno...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.