Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVD nepřehrává co mám blbě? Notebook

Od: ester* odpovědí: 9 změna:

Chtěla jsem si pustit film a po vložení dvd nic, něco mám blbě?

Ale co nevíte? Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nomad*
hodnocení

2x

A zkoušela jste ho pustit? Máte DVD mechaniku? Dáváte DVD lesklou stranou dolů? Jaký je formát? Jaký je přehrávač? Z Vaší otázky si nejsem pořádně jistý ani jestli jste to DVD vložila do notebooku, nebo do toustovače.

ester*
hodnocení

Mám notebook a do něj jsem strčila toDVD a nic.

Toustovač mám ale DVD se propadlo tak jsem ho raděj vyndala. *smich*

Ale dobrý dík

nomad*

Nu s tím už se dá pracovat. Předpokládám, že tedy v NB máte DVD mechaniku (nikoli jen CD) a víte jakou stranou tam to DVD položit. Po zavření mechnika bliká? Hučí? Zkoušela jste jej spustit ručně? (Tento Počítač> poklikat na mechaniku)

pc*
hodnocení

1x

Pokud NTB něco pamatuje, tak mechanika odešla do věčných lovišť. Zkuste se v místním servisu zeptat kolik by stála výměna mechaniky, ale musíte uvést přesný typ svého NTB. Tipuju, že oprava bude drahá (cca 1500 Kč) a po několika letech mechanika umře znovu.

Spíše vyplatí koupit mechaniku externí s USB připojením a s tou daný počítač dožít. Ostatně ta DVD mechanika se může hodit kdykoliv i k jiným PC.

czc.cz/...

dafina*

*palec* No to je dobrá odpověd, to by bylo nejlepší řešení, mě to vůbec nenapadlo.

mkat*
hodnocení

0x

Ak to je dvd prehrávač ,máte ho prepojený s tv?Po zapnutí dvd-čka sa vám ukáže logo prehrávača na obrazovke?

Málo informácii, na nejaké rozumné rady.

dafina*
hodnocení

0x

Zkuste restartovat. Lidi málo restartují při potížích...Snad máte ovladače na mechaniku, ve správci zařízení, jestli jsou tam žluté otazníky..Položite kurzor na tento počítač- vlastnosti - vlevo nahoře - správce zařízení..

Tedy, snad máte OS 7.

doplněno 28.05.16 22:02:

Ještě mi došlo - pokud máte žluté otazníky ve správci zařízení, dejte sem obrázek, neco by nebylo v pořádku.

DVD nepřehrává co mám blbě? Notebook
DVD nepřehrává co mám blbě? Notebook #2
pc*

Koukám dafina jede taky na APU :). Povedený procesor, na domácí použití víc než dostačující.

Sestava pro domací použití se vejde do 10K.

Já jsem upgradoval z A8-7600 na A10-7890K.

dafina*

Celkem to stálo všechno uplně nové 14 000 kč. Včetně televize v pc. Ostatní - monitor 22..- myš, klávesnice atd. jsem měla. Vloni zakoupeno. Na domácí použití naprosto stačí, protože nikdy jsem nehrála, nehraju a hrát nebudu - hry. Nebavilo by mě to. Takže jinak si fakt na mašinu nestěžuju..*smich* Dělat s tím už nic nebudu, takový odborník zase nejsem..stačí mi to. Jsem skromná, nemusím mít všechno...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]