Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ulož.to-prosím o přímý placený odkaz

Od: vanasi® odpovědí: 7 změna:

Ahoj,prosím Vás,mohl by mi sem někdo dát jakkýkoli přímý placený odkaz na jakkýkoli soubor z ulož.to?Takto totiž vypadá zdarma odkaz freecache32-free.uloz.to/... ,kdo má kredit a odkaz placený,kde se stahuje plnou rychlostí.Moc díky.Např. se to dá vytáhnout z Idm,internet download managera.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pc*
hodnocení

0x

Nějak mi schází smysl toho počínání.

Proč by měl někdo stahovat placený odkaz, když to jde Free?

remisak*
hodnocení

0x

Nepochopil jsem oč se jedná.

hodnocení

0x
Asi to chce vycurane odrbat a loudí odkaz na plnou rychlost. Proc si nekoupis kredit?

bour
hodnocení

0x

taky mám pocit ,že tome nerozumíš Co chceš docílit? nebo tě někdo testuje? Navíc, pokud vím, tento přímý odkaz lze stahovat je funkční jen pro toho kdo začal normálně stahovat a také omezenou dobu.

Stránka ktomuto souboru je zde uloz.to/... pokud sis to neuměl najít podle slov a podle mě jde o běžný soubr dostupné normálně.

hk
hodnocení

0x

Také nechápu, proč by vám měl dávat někdo odkaz na placené stahování. Zaplaťte si to a stahujte s výhodami placeného přístupu. Jednoduché, že?

dafina*
hodnocení

0x

Mám placené IDM, už hodně dlouho - za 600 kč na Alze, doživotně a několikrát do roka mi to navíc aktualizují.

hory zalité krví
uloz.to/...

uloz.to/...

Bez problémů mi to začalo okamžitě jako vždy stahovat. Viz obrázky.

Podle mě může být problém v tom, že nemáte legální IDM.

Kreknuté programy často nefungují správně.

Ulož.to-prosím o přímý placený odkaz
Ulož.to-prosím o přímý placený odkaz #2

bour
hodnocení

0x

to je nesmysl, na tento volný soubor není potřeba nějaké pseudoprogramy, který blbcům tahají peníze z kapsy za rádoby "neotřelou" funcionalitu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]