Nejste přihlášen/a.
Ahoj,prosím Vás,mohl by mi sem někdo dát jakkýkoli přímý placený odkaz na jakkýkoli soubor z ulož.to?Takto totiž vypadá zdarma odkaz freecache32-free.uloz.to/... ,kdo má kredit a odkaz placený,kde se stahuje plnou rychlostí.Moc díky.Např. se to dá vytáhnout z Idm,internet download managera.
taky mám pocit ,že tome nerozumíš Co chceš docílit? nebo tě někdo testuje? Navíc, pokud vím, tento přímý odkaz lze stahovat je funkční jen pro toho kdo začal normálně stahovat a také omezenou dobu.
Stránka ktomuto souboru je zde uloz.to/... pokud sis to neuměl najít podle slov a podle mě jde o běžný soubr dostupné normálně.
Mám placené IDM, už hodně dlouho - za 600 kč na Alze, doživotně a několikrát do roka mi to navíc aktualizují.
hory zalité krví
uloz.to/...
Bez problémů mi to začalo okamžitě jako vždy stahovat. Viz obrázky.
Podle mě může být problém v tom, že nemáte legální IDM.
Kreknuté programy často nefungují správně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.