Nejste přihlášen/a.
Mám zcela legální placenou zakoupenou krabicovou verzi Avg internet security.Ted jsem ji chtěl nainstalovat,licenční klíč jsem obdržel emailem,vše v pořádku,ale po restartu PC,úplně na konci instalace to spadlo a nahlásilo nějaký error.Tak jsem šel na podporu avg.cz-podpora,ale ta je POUZE! nyní v angličtině,a forum nefunguje.Tak a co ted?Strašně zuřím,vyhodil jsem peníze a kde nic,tu nic!PC nyní nechráněno.Starej zlatej Kaspersky.Ze jsem se nechal ukecat na AVG.Tak prosím Vás,co ted?
Proč to instalujete z DVD z krabice. Stáhněte si příslušný zkušební software ze stránek AVG a instalujte. (Samozřejmě před odstraňte tu nefunkční verzi z PC). Následně aktivujte licenčním klíčem. Je úplně jedno, zda máte AVG nebo Kašpárka, nebo Norton...
Zkusit instalaci znovu a pokud zahlásí error, vložit sem nejlépe screen nebo alespoň doslovné znění toho erroru.
Problém je, že nevím jak nainstalovat AVG, když jsem ho musel odinstalovat a nejsem schopný najít způsob reinstalace, když mám platnou licenci. Nabízí se mi pouze verze, kteropu musím napřed zaplatit. Už jsem se i zaregistroval na AVG MyAccount, ale ani to mi nepomohlo. Možná je to nějaká hloupost, kterou přehlížím.
H.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.