Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval bych rozjet cd-romku na notebooku Acer emachines E725. kdy vlozim cd, tak nenacte. driv jsem zkousel ruzne ovladace a kdy se to nacetlo a zhruba po 15-20 sec. se odpojila a napriklad instalace nedojela. Kdyz jsem skousel experimentovat, tak jsem dokazal cd nainstalovat tim zpusobem, ze jsem vlozil cd a kdyz nacetlo tak jsem do tech 15-20 sec. dal vytvorit iso. v tomto ppripade cd bylo rozjete a dokud sem nevypalil ISO tak se nezastavilo. takhle jsem instaloval programy..
Ptam se je to ovladaci? nebo chyba mechaniky?
Můžeš zkusit notes pročistit např. Ccelanerem (stáhnout lze - slunecnice.cz/... , je zdarma), ale nejspíše bude na vině fyzická stránka mechaniky... Můžeš ji zkusit vyčistit a pomalu pomýšlet na výměnu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.